Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Κυριακή 29 Μαΐου 2011

«Αιώνιοι» τελικοί μέρος δεύτερο!

Στο κατάμεστο ΟΑΚΑ σήμερα το βράδυ (22:00) θα φανεί κατά πόσο μπορούν ν' αλλάξουν τα δεδομένα στην Α1 μπάσκετ,. Ο Παναθηναϊκός... έχοντας πολύ γερό θεμέλιο τη νίκη στο ΣΕΦ στον πρώτο τελικό, υποδέχεται τον Ολυμπιακό και με νίκη βρίσκεται αγκαλιά με ακόμη έναν τίτλο. Για τους «ερυθρόλευκους» ουσιαστικά παίζεται μια χρονιά σε 40 λεπτά!
Οι πρωταθλητές Ευρώπης θα παραταχθούν ξανά χωρίς τον Στράτο Περπέρογλου, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του στην ωμοπλάτη. Αντίθετα, αυτή τη φορά θα έχουν στο πλευρό τους τον κόσμο τους, που θα γεμίσει το ΟΑΚΑ, μιας και τα αδιάθετα εισιτήρια είναι ελάχιστα. Σύμμαχος των «πράσινων» είναι η παράδοση, καθώς στο ΟΑΚΑ μετρούν 26 νίκες σε ισάριθμα ματς σε τελικούς της Α1, ενώ η τελευταία τους ήττα ήταν στη Γλυφάδα από τον Ολυμπιακό το 1993!

Ο Ολυμπιακός έχει τα γνωστά αγωνιστικά προβλήματα των Νεστέροβιτς, Βασιλόπουλου (τραυματίες) και Νίλσεν (δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής). Οι μέρες που ακολούθησαν την ήττα στο ΣΕΦ είχαν πολλή συζήτηση, προσπάθεια ανασυγκρότησης, αγωνιστικής και ψυχολογικής, αλλά και στήριξη. Στη χθεσινοβραδινή τελευταία προπόνηση πριν τον αγώνα στο ΟΑΚΑ, περίπου 200 οπαδοί, αλλά και ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος έδωσαν το «παρών» εκφράζοντας τη στήριξή τους στην ομάδα και την πίστη για την ισοφάριση.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι κ.κ. Χριστοδούλου, Φούφης και Ψαριανός. Ο τρίτος αγώνας θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τετάρτη στο ΣΕΦ (22:00).