Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Κυριακή 29 Μαΐου 2011

Φύτεψε ένα δάσος από χασισόδεντρα

Αυτό πια δεν ήταν χασισοφυτεία, αλλά… χασισόδασος! Ακόμη και οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών έμειναν άναυδοι όταν αντίκρισαν την έκταση στην οποία είχε απλωθεί η παράνομη καλλιέργεια, σε μια αγροτική έκταση έξω από το Στρυμονοχώρι των Σερρών....



Η έρευνα που έκαναν τους οδήγησε στα ίχνη του 34χρονου, ο οποίος καλλιεργούσε τα συνολικά 235 δενδρύλλια ινδικής κάνναβης και έπειτα από αιφνιδιαστική επιχείρηση προχώρησαν στη σύλληψή του. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.

*** Ένας 53χρονος και μία 49χρονη συνελήφθησαν στην Κατερίνη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών, όταν έκαναν έρευνα στο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν και ανακάλυψαν δύο συσκευασίες με περίπου τέσσερα κιλά χασίς. Στη συνέχεια σε έρευνα στο σπίτι του 53χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν άλλα 13,2 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και ένα κυνηγετικό όπλο με φυσίγγια για το οποίο δεν είχε άδεια κατοχής. Οι συλληφθέντες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης με τις κατηγορίες της παράβασης του νόμου περί ναρκωτικών και του νόμου περί όπλων.