Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Ένας κήπος… μυρωδάτος!

Δυο ολόκληρα μερόνυχτα περίμεναν κρυμμένοι οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Λαμίας να εμφανιστεί ο ιδιοκτήτης μιας μονοκατοικίας στη Στυλίδα, που ο κήπος της… μοσχομύριζε αλλά όχι από… νυχτολούλουδα! Φαίνεται, όμως, ότι εκείνος είχε αντιληφθεί ότι η χασισοφυτεία του είχε ανακαλυφθεί και φρόντισε να μην δώσει το "παρών".

Όπως και να ‘χε, ακόμη και μέσα στον κατάφυτο κήπο της μονοκατοικίας και τις πολλές… ντοματιές, θα ήταν αδύνατο να περάσει απαρατήρητη μια ολόκληρη φυτεία από… 66 δενδρύλλια ινδικής κάνναβης, που έφταναν από τα πέντε ως και τα 30 εκατοστά! Ο 60χρονος ιδιοκτήτης περνούσε πολλές ώρες φροντίζοντας τα φυτά του, αλλά η ιδιαίτερη προσοχή που έδειχνε σε συγκεκριμένο σημείο ανάμεσα στις ντοματιές τον πρόδωσε.

Οι πληροφορίες έφτασαν ως τους αστυνομικούς που έστησαν «καραούλι» για να τον πιάσουν επ’ αυτοφώρω. Ωστόσο, ο 60χρονος δεν εμφανίστηκε και ο εισαγγελέας που συνόδευε τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. έδωσε εντολή να γίνει επέμβαση για την κατάσχεση του φυτωρίου ινδικής κάνναβης. Τα 66 δενδρύλλια ξεριζώθηκαν, η… φινέτσα του περιποιημένου κήπου πήγε περίπατο και ο χασισοκαλλιεργητής αναζητείται ακόμη.