Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Κυριακή 29 Μαΐου 2011

Πετούσε μία ώρα μόνο του!

Μόνο του πετούσε επί μία περίπου ώρα ένα μονοκινητήριο εκπαιδευτικό αεροσκάφος με κατεύθυνση την Ανταρκτική, όταν ο νεαρός πιλότος του...
λιποθύμησε κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής πτήσης από την Αδελαΐδα της Αυστραλίας.
Ο πιλότος του αεροπλάνου έχασε τις αισθήσεις του από άγνωστη αιτία, ενώ η άδειά του ανακλήθηκε

Ο μαθητευόμενος πιλότος της εταιρείας Emirates Airlines, η άδεια του οποίου ανακλήθηκε μετά το επεισόδιο, ανακάλυψε ότι το αεροπλάνο του είχε ταξιδέψει μόνο του για 250 χιλιόμετρα κατά τα 55 λεπτά που ο ίδιος ήταν αναίσθητος.

Το μικρό αεροπλάνο προσπέρασε το αεροδρόμιο της Αδελαΐδας και είχε βγει στο Νότιο Ωκεανό όταν ο πιλότος ξαναβρήκε τις αισθήσεις του.

"Αν δεν είχε συνέλθει, το αεροπλάνο θα συνέχιζε μέχρι να μείνει από καύσιμα", είπε στην εφημερίδα Herald Sun ο εκπρόσωπος της Υπηρεσίας Ασφάλειας των Μεταφορών, Νταν Ο' Μάλεϊ.