Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

Ολοκληρώθηκαν οι εκδικάσεις των εφέσεων του Ηρακλή και του Πανιωνίου


iraklos panionios epo adeiodotisi Ολοκληρώθηκαν οι εκδικάσεις των εφέσεων του Ηρακλή και του Πανιωνίου,  σχετικά  με το θέμα των αδειοδοτήσεων. Οι δύο ομάδες της Super League, πλέον περιμένουν... μέσα στην εβδομάδα την απόφαση της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής της ΕΠΟ.Η υπόθεση του «Γηραιού» συζητήθηκε για τρεις περίπου ώρες, εν αντιθέσει με αυτή των «κυανέρυθρων» που είχε διάρκεια μόλις μισής ώρας. Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας οι άνθρωποι και των δύο ΠΑΕ εμφανίστηκαν σίγουροι ότι οι ομάδες τους θα πάρουν την πολυπόθητη άδεια συμμετοχής στις διοργανώσεις της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Ο πρόεδρος του Ηρακλή, Γιάννης Τάκης, κατά την έξοδό του από τα γραφεία της ΕΠΟ είπε: «Η επιτροπή μελέτησε διεξοδικά και με πολλή προσοχή στοιχεία που προσκομίσαμε και εντός των ημερών θα ανακοινώσει την απόφασή της. Θεωρώ ότι αυτή η κακόγουστη φάρσα θα έχει όπως και πέρσι αίσιο τέλος. Αν δεν δοθεί άδεια στον Ηρακλή θα είναι σκάνδαλο».
Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Πανιωνίου, Γεράσιμος Βεντούρης, κατά την αποχώρησή του από το κτήριο της ΕΠΟ δήλωσε: «Δεν θέλω να προδικάσω αποφάσεις τις δικαιοσύνης, ωστόσο θεωρώ πως όλα πήγαν καλά. Δώσαμε τις εξηγήσεις που μας ζητήθηκαν και πιστεύω πως θα τελειώσει θετικά το θέμα. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί βρεθήκαμε σε αυτή τη θέση. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τον κόσμο του Πανιωνίου για όλα όσα πέρασε».

http://www.sportena.com/2011/05/oloklirothikan-oi-ekdikaseis-ton-efeseon-tou-irakli-kai-tou-panioniou/