Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

Υγιείς και ευδιάθετος βγήκε από το νοσοκομείο ο Π. Τερζής



Υγιείς και ευδιάθετος βγήκε από το νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης ο Πασχάλης Τερζής μετά την περιπέτεια που είχε με την υγεία του...
Ο διάσημος τραγουδιστής στις 5 Ιουνίου υπέστη καρδιακό επεισόδιο και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο όπου υποβλήθηκε σε επέμβαση αγγειοπλαστικής (μπαλονάκι).
Μιλώντας στο newsbomb.gr ο θεράπων ιατρός Γιώργος Γιαννόγλου δήλωσε:
«Η κατάσταση της υγείας του κ. Τερζή είναι άριστη. Υποβλήθηκε σε αγγειοπλαστική επέμβαση, καθώς πάσχει από στεφανιαία νόσο, μία από τις πιο συνηθισμένες παθήσεις της καρδιάς.
Η περιπέτεια δεν αναμένεται να του δημιουργήσει στο μέλλον κανένα πρόβλημα και αν ακολουθήσει τις εντολές που του δώσαμε όλα θα πάνε πολύ καλά. Προς το παρόν χρειάζεται ξεκούραση και προσοχή».
Στο πλευρό του Πασχάλη Τερζή βρισκόταν από την πρώτη στιγμή η αγαπημένη σύζυγός του, Μαίρη.

πηγη...  εδώ