Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

Ξεπέρασε τον κίνδυνο ο Πασχάλης Τερζής!

Στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης νοσηλεύεται από το βράδυ της Παρασκευής ο Πασχάλης Τερζής, που μετά από έντονους πόνους...
στο στήθος υποβλήθηκε σε επέμβαση αγγειοπλαστικής μυοκαρδίου. Όπως είπε ο διοικητής του νοσοκομείου στο “Star”, ο αγαπημένος τραγουδιστής νοσηλεύεται στη μονάδα αυξημένης φροντίδας, χωρίς να διατρέχει πια κανένα κίνδυνο.
 
Από την πρώτη στιγμή της περιπέτειάς του στο πλευρό του τραγουδιστή ήταν η γυναίκα του Μαρία και ο γιος του Γιώργος, ενώ, σύμφωνα με την “Espresso” η μεγάλη του αδυναμία, η κόρη του Γιάννα, η οποία βρίσκεται στο Λος Άντζελες για σπουδές, δεν γνώριζε τίποτα. Η Γιάννα ενημερώθηκε από τη μητέρα της, όταν ο πατέρας της είχε ξεπεράσει πια τον κίνδυνο.

Στο νοσοκομείο τον επισκέφθηκε και ο καλός του φίλος Δημήτρης Μητροπάνος, αλλά και οι κουμπάροι του Μάκης Τριανταφυλλόπουλος και Κιμ Κίλιαν.

Περαστικά του!