Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

Μετατρέπεται σε ΠΑΕ ο Μέγας Αλέξανδρος Ηράκλειας

Θετικές φαίνεται πως είναι οι τελευταίες εξελίξεις στην ομάδα των Σερρών, παρά τα αδιέξοδο των προηγούμενων ημερών. Κάτω από καθεστώς άκρας μυστικότητας, οι παράγοντες του Μέγα Αλέξανδρου έχουν προχωρήσει τις επαφές με δυο-τρεις επενδυτές, αγνώστων λοιπών στοιχείων, οι οποίοι δείχνουν «ζεστοί» να εμπλακούν στους ερυθρόλευκους, δίνοντας....
λύση στο διοικητικό τέλμα. Και όχι μόνο αυτό, αλλά στις προτεραιότητες του νέου σχήματος φαίνεται πως θα είναι η μετατροπή του ΤΑΠ σε ΠΑΕ το προσεχές διάστημα. Ο ένας επιχειρηματίας μάλιστα έχει ήδη δώσει το «ΟΚ» για την είσοδό του στο νέο συμβούλιο που θα συσταθεί άμεσα.
Όσο για την γενική συνέλευση, παρότι το καταστατικό προέβλεπε την επαναληπτική διαδικασία για την Δευτέρα, το νέο «ραντεβού» των μελών ορίζεται για την Πέμπτη, ώστε να έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο με τους νέους επενδυτές και να έχει εκπονηθεί το προβλεπόμενο σχέδιο, χωρίς να αποκλείεται να υπάρξουν εκείνη την μέρα και ανακοινώσεις.
Αναφορικά με τους παίκτες, οι περισσότεροι περιμένουν τις εξελίξεις και η πλειοψηφία τους είναι πιθανό να συνεχίσει στην Ηράκλεια. Αυτό πάντως φαίνεται δύσκολο να συμβεί για τους Παντελή Κρυστάλλη και Νίκο Ζιαμπάρη, για διαφορετικούς λόγους. Ο έμπειρος φορ, που ήταν αρχηγός τα τελευταία χρόνια και πρώτος σκόρερ φέτος, δεν φαίνεται να συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα της διοίκησης, η οποία μάλλον του δείχνει την πόρτα της εξόδου για δικούς της λόγους. Παράλληλα, και ο ίδιος φέρεται να έχει ξεκινήσει κύκλο επαφών με άλλες ομάδες.
Όσο για τον Ζιαμπάρη, φέρεται να βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Άρη και οι ιθύνοντες των Σερραίων περιμένουν επίσημη πρόταση από τους κίτρινους για το νεαρό στόπερ, προκειμένου να τον παραχωρήσουν (πιθανολογείται ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα στο οικονομικό και η μετακίνηση θα ολοκληρωθεί).
http://serraia.blogspot.com/2011/06/blog-post_06.html