Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

Αντάρτικο στο ΠΑΣΟΚ

Αναβρασμός επικρατεί στις τάξεις της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ, καθώς τουλάχιστον 25 "πράσινοι" βουλευτές φέρεται να έχουν υπογράψει μέχρι τώρα ανοιχτή επιστολή προς τον πρωθυπουργό με την οποία...
ζητούν τη σύγκλιση των οργάνων του κόμματος για αντικείμενο το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ζητούν- μεταξύ άλλων- να μην ψηφιστεί το Μεσοπρόθεσμο με συνοπτικές διαδικασίες, αλλά να κατατεθεί στη Βουλή ως κανονικό νομοσχέδιο και όχι ως ένα άρθρο.

Αναφορά γίνεται στο θέμα των αποκρατικοποιήσεων, με τους βουλευτές να ζητούν να εξαιρεθεί η ΔΕΗ, λόγω του στρατηγικού χαρακτήρα της Επιχείρησης.

Η εξέλιξη επιβεβαιώθηκε από τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Π. Κουρουπλή, ο οποίος, μιλώντας στο ρ/σ "Βήμα", είπε ότι "ζητάμε να γίνει συζήτηση, καθώς υπάρχουν προβληματισμοί σε διάφορα επίπεδα".

Πρόσθεσε ότι δεν αποκλείει να υπάρξουν προβλήματα εάν το Πρόγραμμα πάει στη Βουλή χωρίς να έχει προηγηθεί συζήτηση.

"Στην Ελλάδα αγωνιζόμαστε να κατοχυρώσουμε το αυτονόητο. Υπάρχουν σημεία για τα οποία θέλουμε διευκρινίσεις", συμπλήρωσε.