Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

Ρόμπα και στην Ισπανία το παράρτημα Βόλου!

Ρόμπα και στην Ισπανία το παράρτημα Βόλου! Δημοσίευμα αποκαλύπτει ότι ο τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού ψάχνει προπονητή για τον Ολυμπιακό Μπέου - Διαβάστε και γελάστε
Τα ελληνικά ποδοσφαιρικά καμώματα έφτασαν... μέχρι την Ισπανία και μάλιστα στη ρεαλιστική διάστασή τους. Δημοσίευμα του «superdeporte.es» χαρακτηρίζει τον Ολυμπιακό... Μπέου ομάδα... δορυφόρο του Ολυμπιακού Πειραιώς και αναφέρει πως λόγω των καλών σχέσεων ανάμεσα στις διοικήσεις των δύο ομάδων, ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας του Μαρινάκη, Εντουάρντο Μαθία μεσολάβησε για λογαριασμό των Θεσσαλών, προκειμένου να έρθει ως προπονητής στον Βόλο ο τεχνικός της Βαλένθια Β', Βιθέντε Μιρ:

«Όλα δείχνουν ότι ο Βιθέντε Μιρ θα είναι ο προπονητής της Βαλένθια Β' και την επόμενη σεζόν στη Segunda Division. Θα παραμείνει μάλιστα, ενώ απέρριψε μια πολύ υψηλή οικονομικά πρόταση να αναλάβει ομάδα στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός Βόλου προσπάθησε να τον αποκτήσει πριν λίγες μέρες, για να αναλάβει την ομάδα που τερμάτισε πέμπτη στο ελληνικό πρωτάθλημα», αναφέρουν αρχικά και μπαίνουν στο... ζουμί:
«Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι μια ομάδα-δορυφόρος, ένα είδος θυγατρικής, του διάσημου Ολυμπιακού Πειραιώς. Για το λόγο αυτό, η προσφορά ήρθε στον εκπρόσωπο του Μιρ από αθλητικό διευθυντή του Ολυμπιακού. Πιο συγκεκριμένα ήταν ο Έντου Μαθία, πρώην αθλητικός διευθυντής της Βαλένθια και τώρα του Ολυμπιακού, ο οποίος έκανε την πρόταση.
Η ελληνική προσφορά ήταν τετραπλάσια από όσα βγάζει στη Βαλένθια. Συν τοις άλλοις, ο Βόλος θα συμμετάσχει του χρόνου στο Europa League, ενώ πάλεψε μέχρι το τέλος για να μπει στο Champions League, μέσω play off, όπου συμμετέχουν από τον δεύτερο μέχρι τον πέμπτο.
Ωστόσο, ο Μιρ προτίμησε να συνεχίσει το πρότζεκτ που έχει ξεκινήσει στις ρεζέρβες και τη Βαλένθια και να συνεχίσει την επιτυχία της πρόσφατης ανόδου στη Segunda Division».