Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

Γερμανοί ''αγανακτισμένοι΄΄ εναντίων της Γερμανίας!

Φαίνεται πως το προνόμιο των «Αγανακτισμένων» δεν το έχουν μόνο οι Έλληνες ή οι Ισπανοί, καθώς και Γερμανοί «Αγανακτισμένοι» κατέφθασαν στην Αθήνα προκειμένου να...
διαδηλώσουν στις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας έξω από τη γερμανική πρεσβεία στο Κολωνάκι.
Με αφορμή το μνημόνιο, καλούν τους Έλληνες «Αγανακτισμένους» να σταθούν δίπλα τους ζητώντας την καταβολή των γερμανικών αποζημιώσεων, ενώ όπως αναφέρει η «Ελευθεροτυπία» ζητούν την απόσυρση της γερμανικής προσφυγής στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης, κατά της απόφασης του Ανώτατου ιταλικού Δικαστηρίου που δικαίωσε τους πολίτες του Διστόμου στο αίτημά τους για αποζημίωση για τη ναζιστική θηριωδία.

Απορούν μάλιστα οι Γερμανοί και εκφράζουν το ερώτημα πώς οι Έλληνες δεν έχουν αναρτήσει ένα πανό στο Σύνταγμα, που να απευθύνεται στα ελληνικά κόμματα και την τρόικα, με το αίτημα «Να πληρώσει η Γερμανία – λεφτά υπάρχουν – Πάρτε τώρα πάνω από 200 δισ. γερμανικές αποζημιώσεις» και «Άμεση προσφυγή της Ελλάδας στη Χάγη, κατά της Γερμανίας, για την αναγνώριση των οφειλών της στον ελληνικό λαό» σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο.

Από αλλού το περιμέναμε, από αλλού μας ήρθε…