Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

Sex boxes στη Ζυρίχη

Στη δημιουργία καμπινών για σεξ που θα χρησιμοποιούν οι ιερόδουλες προχώρησε το δημοτικό συμβούλιο στη Ζυρίχη σε μια προσπάθεια να...
εξαλειφθεί η πορνεία στους δρόμους.
Τα «sex boxes», όπως ονομάζονται οι καμπίνες, θα τοποθετηθούν στην περιοχή του Altstetten, ώστε να αποτρέψουν τη δράση των ιερόδουλων κατά μήκος του ποταμού Sihlqua και στην πολυσύχναστη περιοχή Langstrasse. «Δεν μπορούμε να απαλλαγούμε από την πορνεία, αλλά πρέπει να βρούμε τρόπους να την ελέγξουμε» λέει ο Reto Casanova, αξιωματούχος της αστυνομίας.

Τα... κουτιά του έρωτα υπάρχουν ήδη στη Γερμανία και με αυτό τον τρόπο οι ιερόδουλες κάνουν πιο διακριτικά τη δουλειά τους. «Δεν αντέχουμε άλλο», λένε οι κάτοικοι της Ζυρίχης που γίνονται μάρτυρες των ερωτικών περιπτύξεων κάθε ώρα της ημέρας.