Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

Προσοχή στο email της απάτης

Σαρώνει το διαδίκτυο ένα e-mail το οποίο υποτίθεται ότι προέρχεται από το υπουργείο Οικονομικών και συγκεκριμένα από το ΤAXIS. Από τους παραλήπτες του συγκεκριμένου mail ζητούν τα προσωπικά του στοιχεία ώστε να του καταθέσουν την "επιστροφή φόρου". Προσοχή μην ...
απαντήσετε. Την εποχή που εκκαθαρίζονται οι φορολογικές μας δηλώσεις επέλεξαν αετονύχηδες για να αποσπάσουν χρήματα από ανυποψίαστους πολίτες. Έφτιαξαν μια φόρμα με το λογότυπο του TAXIS με την οποια καλούν τα υποψήφια θύματά τους να συμπληρώσουν άκρως εμπιστευτικά και προσωπικά στοιχεία όπως μεταξύ άλλων: τον αριθμό λογαριασμού τραπέζης και το ΙΒΑΝ, αριθμό ταυτότητας, ΑΦΜ, τον αριθμό της πιστωτικής κάρτας και τον CVV που είναι τα 3 τελευταία ψηφία της κάρτας. Εάν λάβετε αυτό το e-mail διαγράψτε το αμέσως.


πηγη