Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Σάββατο 20 Αυγούστου 2011

«Παράνομη η έναρξη του πρωταθλήματος»

Ανακοίνωση με την οποία διαμαρτύρεται στην Κυβέρνηση, αλλά και σε όλους τους φορείς του ελληνικού αθλητισμού εξέδωσε η ΠΑΕ Ηρακλής.Οι Θεσσαλονικείς αναφέρουν πως δίνουν αγώνα κατά της έναρξης του πρωταθλήματος, την οποία θεωρούν παράνομη.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ

«Όλοι οι φορείς του Ελληνικού αθλητισμού, ακόμη και η Κυβέρνηση, αποφάσισαν ότι τα πάντα στο Ελληνικό ποδόσφαιρο είναι τακτοποιημένα και ότι δεν υφίσταται εκκρεμότητα σε επίπεδο Δικαίου. Την ώρα, κατά την οποία η UEFA αναζητά να βρει άκρη στο μεγαλειώδες σκάνδαλο, η Κυβέρνηση αποφάσισε να μην πάρει θέση. Σαν να μη συνέβη το παραμικρό.

Να τους ενημερώσουμε, λοιπόν, ότι η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ βρίσκεται σε φάση κορύφωσης στην διεκδίκηση του δικαίου, που είναι με το μέρος της και διεξαγάγει αγώνα κατά της έναρξης της Super League 2011-2012, λόγω των κραυγαλέων εκκρεμοδικιών, που υπάρχουν και τις οποίες μόνο οι αρμόδιοι φορείς δεν «βλέπουν». Την ερχόμενη εβδομάδα θα υπάρξει η καταληκτική απάντησή μας στην παρανομία, που πάει να συντελεστεί, με την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου.

Υ.Γ. Ο κόσμος του ιστορικότερου Συλλόγου της Μακεδονίας, ανέμενε από τα μέλη της Κυβέρνησης, αλλά και από τους υπολοίπους πολιτικούς, που εκλέγονται στην περιοχή, διαφοροποίηση θέσης. Εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων, κάτι τέτοιο δεν συνέβη. Άπαντες κρίνονται…»

ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ». 
 
 
http://www.newsbeast.gr/sports/arthro/217225/paranomi-i-enarxi-tou-protathlimatos/