Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

Πληθαίνουν τα πύρινα μέτωπα στη χώρα


Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά σε δασική έκταση στη Γαβρολίμνη Ναυπάκτου. Για την κατάσβεσή της επιχειρούν 20 πυροσβέστες, με οκτώ οχήματα, τρία αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο της Πυροσβεστικής.
Ακόμη, φωτιά έχει εκδηλωθεί σε δασική έκταση στην περιοχή Βαρδάλη στο Δομοκό. Επιτόπου επιχειρούν 24 πυροσβέστες, με 12 οχήματα και 15 άτομα πεζοπόρο, ενώ από αέρος ρίψεις νερού πραγματοποιούν δύο αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο της Πυροσβεστικής.

Φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη και στην Πάργα σε δασική έκταση στην περιοχή Κυψέλη. Στην κατάσβεσή της συμμετέχουν 7 πυροσβέστες, με 4 οχήματα και ένα αεροσκάφος.

Υπό μερικό έλεγχο κατάφεραν να θέσουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις την πυρκαγιά που ξέσπασε νωρίτερα στο Ηλιόκαστρο Κρανιδίου. Επί ποδός βρίσκεται από το μεσημέρι η Πυροσβεστική Υπηρεσία, αφού σε εξέλιξη βρίσκονται ακόμη τα πύρινα μέτωπα σε Μύκονο, Βαθύ Λακωνίας, Αστροβίτσα Μεσολογγίου και Σκουτασιάδα Αγρινίου.

Σημειώνεται ότι καμία από τις πυρκαγιές δεν απειλεί κατοικημένη περιοχή, ωστόσο το έργο της κατάσβεσης δυσχεραίνει από τους δυνατούς ανέμους που πνέουν στις περιοχές.


 http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/217974/plithainoun-ta-purina-metopa-sti-hora/