Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

«Ταφόπλακα» για τον Ηρακλή!

Οριστικό «όχι» για επιστροφή στα μεγάλα σαλόνια Τις τελευταίες ελπίδες του Ηρακλή ν’ αγωνιστεί στη Σούπερ Λίγκα «ενταφίασε» το Πολιτικό Εφετείο.
Το δικαστήριο απέρριψε τα ασφαλιστικά μέτρα του «Γηραιού»
(ώστε να μην αγωνίζεται ο Αστέρας ή να διακοπεί το πρωτάθλημα) και αποκλείοντας κάθε πιθανότητα να επιστρέψει στα σαλόνια, τον κράτησε -στην καλύτερη περίπτωση για τον ίδιο- στη Football League 2!


Την ώρα, λοιπόν, που η απόφαση του Εφετείου δίνει το δικαίωμα στον Αστέρα να ησυχάσει απ’ το ενδεχόμενο υποβιβασμού του, δίνει ταυτόχρονα τη «χαριστική βολή» στον Ηρακλή.

Κι αυτό διότι ο «Γηραιός» (με την εκδίκαση της κύριας αγωγής που προσβάλλει τον υποβιβασμό του λόγω πλαστογραφίας να εκδικάζεται τον Νοέμβρη και την απόφαση να αναμένεται έπειτα σε 3-4 μήνες) είναι αναγκασμένος πλέον να κάνει αγώνα για να εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στη Football League 2!

Εκεί όπου τον έστειλε η απόφαση του Δ.Σ. της ΕΠΟ (λόγω της προσφυγής στα πολιτικά δικαστήρια), την οποία θα επιδιώξει να προσβάλλει (αν αυτό είναι εφικτό) για να εξαντλήσει τις όποιες πιθανότητες συμμετοχής τουλάχιστον στη Football League.

Προς το παρόν, πάντως, ο Ηρακλής -όχι μόνο δεν μπορεί να ελπίζει βάσιμα στο ενδεχόμενο να χάσει μια μόνο κατηγορία, αλλά θεωρείται πιθανότερο να βρεθεί στην τελευταία απ' αυτές.

Διότι, εφόσον οι Θεσσαλονικείς δεν καταφέρουν να εξασφαλίσουν πιστοποιητικο συμμετοχής τη Δευτέρα απ' την ΕΕΑ (κάτι που θεωρείται εξαιρετικά πιθανό), θα αγωνιστούν απ' την επόμενη σεζόν στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα.

Πηγή: sport-fm.gr