Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

ΕΠΟ, Σούπερ Λίγκα και Αστέρας Τρίπολης εναντίον Ηρακλή

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ηρακλής Για προσχεδιασμένο πόλεμο του νοσηρού ποδοσφαιρικού συστήματος, όπως αποκαλείται στην ανακοίνωση, κατά του Ηρακλή, κάνουν λόγο οι ιθύνοντες της ΠΑΕ με αφορμή την απόφαση για εκ νέου υποβιβασμό της ομάδας στην Football League 2. Σε αυτήν οι άνθρωποι του «γηραιού» κατηγορούν ΕΠΟ, Σούπερ Λίγκα και Αστέρα Τρίπολης για… συνομωσία, με στόχο να θίξουν τα συμφέροντα του Ηρακλή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο απολύτως προσχεδιασμένος πόλεμος του νοσηρού ποδοσφαιρικού συστήματος της διαπλοκής και των διαπλεκόμενων κατά του ΗΡΑΚΛΗ, διεξάγεται, πλέον, με ανοικτά χαρτιά και χωρίς προσωπίδες.

Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, το γεγονός ότι η ΕΠΟ, δίνοντας τραγική συνέχεια στις απολυταρχικού, αλλά και τραγελαφικού χαρακτήρα αποφάσεις της, έσπευσε την παραμονή της εκδίκασης των ασφαλιστικών να υποβιβάσει εκ νέου την ομάδα μας, καθώς η συγκεκριμένη απόφαση χρησιμοποιήθηκε ως επιχείρημα από την πλευρά του Αστέρα Τρίπολης στο Διοικητικό Εφετείο.

Ούτε είναι τυχαίο το γεγονός ότι, απροκάλυπτα, οι νομικοί του Αστέρα Τρίπολης, πριν τη σημερινή δικαστική διαδικασία, είχαν επιδοθεί στην καθοδήγηση του εκπροσώπου της ΕΠΟ. Ούτε, βεβαίως, είναι τυχαίο το γεγονός ότι, σε ένα ακόμη δικαστήριο, ΕΠΟ, Super League και Αστέρα Τρίπολης εμφανίστηκαν 'ένα σώμα, μια ψυχή', ομολογώντας κοινά συμφέροντα, εις βάρος των δικαιωμάτων και του δικαίου του ΗΡΑΚΛΗ.

Το μόνο, που επιτυγχάνουν, είναι να σπρώχνουν ακόμη περισσότερο το μαχαίρι της βρωμιάς και της διαπλοκής στο καθημαγμένο σώμα του ελληνικού ποδοσφαίρου, καταστρέφοντας κάθε υπόλειμμα ηθικής και δικαίου. Ντροπή... »

πηγή: sportfm