Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

Θύματα απάτης έπεσαν ηλικιωμένες στις Σέρρες


Την αγάπη που είχαν στον αδερφό τους δύο ηλικιωμένες γυναίκες, που ζούσαν μόνες τους στο χωριό...
Προβατά Σερρών, εκμεταλλεύτηκε επιτήδεια Σερραία, με τη βοήθεια του συζύγου της.

Όλα άρχισαν πριν λίγο καιρό όταν η άγνωστη Σερραία προφανώς καλά πληροφορημένη επισκέφθηκε τις αδερφές Χατζηαναστασίου και τις έπεισε ότι θα μπορούσε να χτίσει ένα παρεκκλήσι στη μνήμη του αδερφού τους, κοντά σε γνωστό μεγάλο μοναστήρι του δήμου Σιντικής.

Παραπλανώντας τις ηλικιωμένες, κατάφερε να τις αποσπάσει αρχικά 8.000 ευρώ, ποσό το οποίο έλαβε ξανά κατά τη δεύτερη επίσκεψή της, ενώ στη συνέχεια απέσπασε το τελευταίο κομπόδεμα των υπερήλικων που αναλογούσε σε 10.000 ευρώ.

Η επιτήδεια Σερραία δεν σταμάτησε εκεί, αλλά συνέχισε να ζητά χρήματα από τις ηλικιωμένες, οι οποίες αναγκάστηκαν να προβούν σε πώληση του στάβλου τους, ώστε να εξασφαλίσουν περισσότερα χρήματα για την κατασκευή του παρεκκλησιού.

Γείτονας των δύο ηλικιωμένων, μαθαίνοντας την υπόθεση, υποψιάστηκε την παγίδα και απευθύνθηκε στην αστυνομική διεύθυνση Σερρών, στελέχη της οποίας, έπειτα από καρτέρι που έστησαν στη Σερραία δράστη, κατάφεραν να τη συλλάβουν επ' αυτοφώρω μέσα στο σπίτι των δύο εξαπατημένων γυναικών, ενώ στη συνέχεια συνέλαβαν και το σύζυγο της που θεωρείται ο «εγκέφαλος» της όλης υπόθεσης.

Σε έρευνα που ακολούθησε αποκαλύφθηκε ότι το συγκεκριμένο ζευγάρι είχε εξαπατήσει και άλλη γυναίκα από τον Προβατά, όταν, προσποιούμενοι τους εφοριακούς, κατάφεραν ναι αποσπάσουν το ποσό των 2.500 ευρώ.

http://www.newsbeast.gr/society/arthro/248792/thumata-apatis-epesan-ilikiomenes-stis-serres/