Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

Κάλεσμα για τα διαρκείας

Η Πανελλήνια Λέσχη Φίλων Ηρακλή καλεί όλο τον κυανόλευκο κόσμο να συνεχίσει την πραγματικά συγκινητική στήριξη του στο τμήμα ποδοσφαίρου με αγορά εισιτηρίου διαρκείας.

Μετά τη πρώτη βροντερή παρουσία τεσσάρων χιλιάδων και πλέον οπαδών την προηγούμενη Κυριακή, έφτασε η στιγμή να δώσουμε, όλοι μαζί, πνοή και διάρκεια στη νέα προσπάθεια του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Ολόκληρη η Ελλάδα ξαφνιάστηκε με αυτό που είδε στην πρώτη αγωνιστική. Τώρα θα συγκλονιστεί! Στα εύκολα Ηρακλής, στα δύσκολα Ηρακλάρα!
Οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας είναι :
Κεντρική Θύρα : 100 Ευρώ
Πέταλο : 50 Ευρώ
Τα εισιτήρια θα διατίθενται καθημερινά από τα γραφεία της ΜΙΚΡΑΣ (ώρες 14.00 - 19.00) και από τα γραφεία του Γ.Σ ΗΡΑΚΛΗΣ (ώρες 09.00 - 21.00).
Ενημερώνουμε τα μέλη μας, τα οποία είχαν ήδη αγοράσει ή κάνει προεγγραφή για την αγορά εισιτηρίου διαρκείας ότι τα αυτά ισχύουν. Οποιαδήποτε διευκρίνιση θα δίνεται στα σημεία διάθεσης.

 http://iraklis-news.blogspot.com/2011/11/blog-post.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια: