Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Εκνευρισμένος ο Σάντος από την εμφάνιση της εθνικής


Καθόλου χαρούμενος δεν ήταν ο Φερνάντο Σάντος μετά τη λήξη του αγώνα με τη Ρουμανία και την ήττα 3-1. Ο τεχνικός της Εθνικής ομάδας τόνισε πως κόστισαν τα πολλά ατομικά λάθη, ενώ πρόσθεσε πως παρά την απογοήτευση, τουλάχιστον είχε την τελευταία -όπως είπε- ευκαιρία να τσεκάρει κάποιους παίκτες.

Αναλυτικά όσα είπε ο ομοσπονδιακός προπονητής μετά το τέλος του αγώνα:

«Θέλαμε να νικήσουμε ή τουλάχιστον να μην χάσουμε αλλά δεν τα καταφέραμε τίποτα από τα δύο. Ήταν η τελευταία ευκαιρία που είχαμε για να δοκιμάσουμε κάποιους παίκτες. Φάγαμε τρία γκολ, πράγμα πολύ περίεργο για την άμυνα μας. Κάναμε ατομικά λάθη και δυστυχώς το πληρώσαμε. Είμαστε τσαντισμένοι. Κι εγώ προσωπικά και το ίδιο πιστεύω πως ισχύει για τους παίκτες. Όμως ήταν μια καλή ευκαιρία για να δούμε σε ποιους παίκτες μπορούμε να υπολογίζουμε, τι χρειάζεται να διορθώσουμε και πού να στηριχθούμε. Ο πρώτος γύρος τελείωσε με την πρόκρισή μας. Τώρα αρχίζει ο δεύτερος που είναι η προετοιμασία. Κάποια πράγματα -όπως είχαμε γίνει και με τη Ρωσία- τα κάναμε λάθος. Είχαμε τα προβλήματά μας. Όμως σε εκείνο το ματς βελτιωθήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο, κάτι που δεν έγινε τώρα».

Για τους παίκτες που έκαναν ντεμπούτο αλλά και για το αν έχει αποφασίσει για τους ποδοσφαιριστές που θα πάρει μαζί του:

«Δεν κάνω προσωπικά σχόλια για ποδοσφαιριστές. Έχω καταλήξει στο 80-90% των παικτών που θα πάρω στο EURO, εκτός φυσικά κι αν υπάρξει κάποιο απρόοπτο».

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: