Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Τέλος στο αήττητο της Εθνικής


Το αήττητο σερί της Εθνικής μας σταμάτησε στα 17 ματς, καθώς η ομάδα του Φερνάντο Σάντος ηττήθηκε 3-1 από τη Ρουμανία στο Cashpoint Arena της πόλης Άλταχ, στην Αυστρία, αλλά η εμπιστοσύνη των Ελλήνων φιλάθλων στο συγκρότημα του Πορτογάλου τεχνικού δεν πρόκειται να κλονιστεί, έστω κι αν η εμφάνιση θύμισε άλλες εποχές.

Έγραψε ιστορία ο Καπίνο, αφού, σε ηλικία 17 ετών, έγινε ο νεότερος που φοράει τη φανέλα με το εθνόσημο στο στήθος, καταρρίπτοντας το ρεκόρ του Θωμά Μαύρου!

Οι Ρουμάνοι προηγήθηκαν με τον Τόρζε στο 16' -γκολ για το οποίο φέρει ευθύνη ο… τρακαρισμένος Καπίνο- ο Καραγκούνης ισοφάρισε στο 34' με αριστουργηματική εκτέλεση φάουλ, αλλά με τέρματα των Τανάσε (61') και Τσίπσιου (81'), η ομάδα του Βίκτορ Πιτούρκα πήρε τη νίκη.

Πηγή:sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: