Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Τιμωρία για την Εθνική Ελλάδος


Με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και χρηματικό πρόστιμο ύψους 60.000 ευρώ τιμωρήθηκε η Εθνική ομάδα από την Πειθαρχική Επιτροπή της UEFA.

Αιτία, τα επεισόδια που δημιουργήθηκαν στο παιχνίδι του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος κόντρα στην Κροατία. Δεν πρόκειται να ασκηθεί έφεση. Στο πρώτο εντός έδρας ματς για τα προκριματικά του Μουντιάλ θα εκτίσει την ποινή η «γαλανόλευκη».

Το παιχνίδι με την Κροατία στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» είχε διακοπεί για λίγα λεπτά, αφού αμέσως μετά την έναρξη του αγώνα, ομάδα ατόμων εισήλθε στο γήπεδο και πέταξε μολότοφ προς την εξέδρα στην οποία κάθονταν οι οπαδοί της αντίπαλης ομάδας.

Όπως προκύπτει από την ΕΠΟ, δεν προτίθεται να ασκήσει το δικαίωμα της έφεσης, γεγονός που σημαίνει πως η Εθνική θα κληθεί να δώσει το πρώτο της παιχνίδι για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου χωρίς την παρουσία κόσμου.

Μετά από αυτήν την εξέλιξη, είναι δεδομένο πως οι άνθρωποι της Εθνικής θα κάνουν ό,τι μπορούν στις συζητήσεις για τον καταρτισμό του προγράμματος, ώστε η εντός έδρας πρεμιέρα να γίνει με το Λιχτενστάιν, τον πιο αδύναμο δηλαδή, αντίπαλο της ομάδας στον όμιλο.

Πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: