Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2011

Το αδιαχώρητο στα μπουζούκια παρά την κρίση

Η ΦΤΩΧΕΙΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗ
Πατείς με σε πατώ  έγινε την Παρασκευή το βράδυ στα μπουζούκια! Καρφίτσα δεν έπεφτε! «Η κρίση υπάρχει και είναι μεγάλη. Πλέον τα νυχτερινά κέντρα δουλεύουν δύο φορές την εβδομάδα, απλά ο κόσμος δεν αντέχει θέλει να....
διασκεδάσει να αφήσει τα προβλήματα» είπε ο Γιάννης Πλούταρχος στην κάμερα του Star. «Όλος ο κόσμος έχει ανάγκη να διασκεδάσει φέτος. Πολλοί στόλισαν πιο γρήγορα το χριστουγεννιάτικο δέντρο για να ανέβει η ψυχολογία τους. Πρέπει να είμαστε δίπλα στα δύσκολα» δήλωσε η Αμαρυλλίς.

«Ξύπναγα νωρίς να πω τα κάλαντα. Πήγαινα από τους πρώτους σε διάφορες περιοχές όχι μόνο στο Φάληρο που έμενα. Ευτυχώς δεν μας έδιναν γλυκά αλλά χρήματα» είπε ο Κώστας Μαρτάκης.

Όσο για την Ήβη Αδάμου; Πήγαινε με την ξαδέρφη της και έλεγαν τα κάλαντα στην γειτονιά….

Εντωμεταξύ, όσοι δεν πήγαν μπουζούκια, πήγαν σε μιούζικαλ και τα περάσανε φίνα και πρίμα!

Η Βάνα Μπάρμπα όπως δήλωσε, μπορεί να μην μπορεί να κάνει μελομακάρονα αλλά της αρέσει το σπίτι της να έχει μυρωδιές, της αρέσει ο στολισμός, το τζάκι, η χαρά… να μυρίζει Άη Βασίλης…

http://topeiraxtiri.blogspot.com/2011/12/blog-post_4391.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: