Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2011

Βρήκε πορτοφόλι με ???? ευρώ και το παρέδωσε

Παράδειγμα προς μίμηση αποτελεί η πράξη 14χρονου μαθητή από το Αγρίνιο ο οποίος παρέδωσε πορτοφόλι με 3.000 ευρώ που βρήκε στο προαύλιο του σχολείου του στον διευθυντή χωρίς καν να το ανοίξει.

Το πορτοφόλι ανήκε σε έναν από τους καθηγητές του Γυμνασίου Αγίου Κωνσταντίνου στο οποίο φοιτά ο μαθητής της Β΄ τάξης που είναι γιος ιδιοκτήτη ενός εργαστηρίου με βαφές επίπλων και έχει μια μεγαλύτερη αδελφή.

Εκείνος διαπίστωσε ότι μέσα, εκτός από το μεγάλο χρηματικό ποσό, υπήρχαν ακόμη το διαβατήριο, η ταυτότητα και οι κάρτες ανάληψης του καθηγητή τον οποίο κάλεσε να το παραλάβει. Ο εκπαιδευτικός έμεινε άφωνος από την εντιμότητα του μικρού μαθητή τον οποίο ευχαρίστησε συγκινημένος και ζήτησε να τιμηθεί το 14χρονο αγόρι, κάτι που θα γίνει όταν ανοίξουν τα σχολεία μετά τις γιορτές. 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: