Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2011

Ιερόδουλη και πελάτης κατέληξαν στο τμήμα!


Ένα... χριστουγεννιάτικο δώρο στον εαυτό του αποφάσισε να κάνει ένας 41χρονος Ηρακλειώτης, ο οποίος, χθες, ανήμερα των Χριστουγέννων, ζήτησε τις ερωτικές «υπηρεσίες» μίας 22χρονης Νιγηριανής.

Ωστόσο, η συνεύρεση εξελίχθηκε σε περιπέτεια, με τον 41χρονο αλλά και την 22χρονη να καταλήγουν... στο τμήμα!

Όπως διαβάζουμε στο «Cretalive» ο 41χρονος συνευρέθηκε ερωτικά με την 22χρονη έναντι του ποσού των 40 ευρώ. Σύμφωνα με την κοπέλα - η οποία σημειωτέον εκδίδεται έναντι αμοιβής χωρίς την απαραίτητη άδεια - ο 41χρονος της έκλεψε το κινητό τηλέφωνο, κάτι που εκείνη αντιλήφθηκε. Η συσκευή βρέθηκε στην κατοχή του άνδρα και επιστράφηκε στην κοπέλα.

Τόσο ο 41χρονος όσο και 22χρονη, αλληλομηνύθηκαν, καθώς από τη μία ο 41χρονος κατήγγειλε κλοπή 500 ευρώ σε βάρος του από την 22χρονη, ενώ η κοπέλα τον κατήγγειλε για σωματική βία με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό της. 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: