Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

Ο μικρός «Ηρακλής» που εξολοθρεύει ερπετά

Αυτό που έγινε στο βόρειο Ισραήλ έχει ξαναγίνει στο παρελθόν μόνο στην Ελλάδα άλλη μια φορά και μάλιστα...στη μυθολογία!
Ο μόλις ενός έτους Ιμάρ Γκαντίρ βρήκε το πρωί της Πέμπτης μόλις ξύπνησε στο δωμάτιό του ένα φίδι 35 εκατοστών. Και τι έκανε; Προφανώς το πέρασε για παιχνίδι και το έπιασε με τα χέρια του. Προχώρησε όμως ένα βήμα παραπέρα.
Έκανε με λίγα λόγια ότι κάνουν όλα τα μωράκια. Ότι βρίσκουν το βάζουν στο στόμα. Το ίδιο λοιπόν έκανε κι ο θαραλλέος Ιμάρ.Πήρε το φίδι και άρχισε να το δαγκώνει μέχρι που η μητέρα του μπήκε στο δωμάτιο.
Έντρομη η μητέρα έβαλε τις φωνές και ειδοποίησε έναν γείτονα, ο οποίος έσπευσε στο σπίτι και άρπαξε τα απομεινάρια του φιδιού από τα χέρια του βρέφους.
»Θεωρώ ότι το παιδί αντέδρασε με το παιδικό του ένστικτο βάζοντας το το φίδι στο στόμα του. Ευτυχώς για εκείνον το φίδι δεν ήταν δηλητηριώδες, διαφορετικά θα μπορούσε να είχε καταλήξει σε τραγωδία» δήλωσε ένας ειδικός για τα φίδια

Δεν υπάρχουν σχόλια: