Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

Ντρίμπλες στο... παρκέ


Στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ της Τούμπας αναγκάστηκαν να... γυμναστούν το πρωί της Πέμπτης οι παίκτες του ΠΑΟΚ, αφού ο αγωνιστικός χώρος στο ποδοσφαιρικό γήπεδο της Νέας Μεσημβρίας ήταν παγωμένος λόγω των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν σε ολόκληρη τη χώρα και ειδικά στη βόρεια Ελλάδα.

Παρότι το παρκέ δεν… προσφέρεται για μπάλα, το πρόγραμμα του Λάζλο Μπόλονι πέρα από ασκήσεις φυσικής κατάστασης περιλάμβανε και ασκήσεις στην τεχνική κατάρτιση.

Πρόγραμμα αποθεραπείας ακολούθησαν οι Τσιρίλο, Έτο και Σνάουτσνερ. Για τον Πολωνό άσο τα αποτελέσματα των εξετάσεων μετά τις ενοχλήσεις στο δικέφαλο θα γίνουν γνωστά το απόγευμα. Αν δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί, τη θέση του στο δεξί άκρο της άμυνας θα πάρει ένας εκ των Σταφυλίδη και Αποστολόπουλου.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: