Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Έδινε σε Ελληνίδα μοντέλο 150.000 για να παντρευτούν!

Απίστευτη πρόταση γάμου δέχθηκε από εφοπλιστή Ελληνίδα μοντέλο: Της πρότεινε να υπογράψουν συμβόλαιο με αμοιβή 150.000 δολάρια τον μήνα για να παντρευτούν! Ο λόγος για τη...
Βάσω Βιλέγκας, το μοντέλο που γνωρίσαμε από το «Next Top Model» και εν συνεχεία είδαμε στο διαγωνισμό «Playmate».
Η Βάσω, με καταγωγή από την Βενεζουέλα, ταξίδεψε πρόσφατα μέχρι την πατρίδα της για να φωτογραφηθεί για το περιοδικό «Playboy». Από τα παρασκήνια της φωτογράφησης την εντόπισε 40χρονος γόνος πλούσιας οικογένειας της χώρας και της πρότεινε το… «αμίμητο»!
«Για δουλειά πήγα και με πρόταση γάμου κατέληξα», δηλώνει το 24χρονο μοντέλο στην «Real Life», προσθέτοντας πως στην αρχή δεν πίστευε όσα άκουγε. Όπως προσθέτει, ο εφοπλιστής της είπε ότι του αρέσει πολύ το πρόσωπό της και είναι διατεθειμένος να κάνει τα πάντα για να την κρατήσει κοντά του. Όσο για την απάντηση της Βάσως; Αρνητική! «Το θεώρησα πληρωμένη υπηρεσία και θα ήταν ανήθικο για μένα και την οικογένειά μου», τονίζει στην εφημερίδα, υπογραμμίζοντας πως η Ελλάδα είναι η χώρα που αγαπά και γι’ αυτό επιμένει… ελληνικά!

Δεν υπάρχουν σχόλια: