Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Το σύστημα ΔΙΑΣ χρεώνει χωρίς να δίνει λεφτά

Κομφούζιο επικράτησε από το πρωί σε αρκετά ΑΤΜ τραπεζικών υποκαταστημάτων, με τις αναλήψεις μετρητών. Έκπληκτοι καταναλωτές διαπίστωσαν ότι όταν
επιχειρούσαν να σηκώσουν χρήματα από τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς μέσω του συστήματος διατραπεζικών συναλλαγών (ΔΙΑΣ), όχι μόνο δεν έπαιρναν χρήματα αλλά χρεώνονταν κανονικά ωσάν να είχαν κάνει ανάληψη.
Μάλιστα αρκετοί καταναλωτές που επιχείρησαν δύο και τρεις φορές να σηκώσουν χρήματα έλαβαν και μηνύματα ότι έχουν υπερβεί το πιστωτικό τους όριο, με αποτέλεσμα να φύγουν με άδεια χέρια, αλλά χρεωμένοι.
Το koutipandoras.gr επικοινώνησε με την αρμόδια αρχή της ΔΙΑΣ προκειμένου να επιβεβαιώσει τις καταγγελίες των καταναλωτών. Η εκπρόσωπος της ΔΙΑΣ κ. Βασιλική Κλαουδάτου, επιβεβαίωσε την ύπαρξη τεχνικού προβλήματος και διαβεβαίωσε ότι όλες οι επιβαρύνσεις που υπήρξαν θα αποκατασταθούν εις το ακέραιο.
«Υπήρξε ένα μικρό τεχνικό πρόβλημα το οποίο αποκαταστάθηκε, γι αυτό και δημιουργήθηκαν αυτά τα προβλήματα. Σε ότι αφορά τις χρεώσεις, θα αποκατασταθούν πλήρως» υπογραμμίζει η κ. Κλαουδάτου.

 http://lamogia.com/content/systima-dias-xreonei-xoris-na-dinei-lefta

Δεν υπάρχουν σχόλια: