Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Αναβολή των πλέι οφς - Ολυμπιακό στήριξε ο Άρης, απουσίαζε ο ΠΑΟΚ (!!!)

Ενα ακόμα σκάνδαλο στον Ελληνικό Αθλητισμό με την υπογραφή του Ολυμπιακού και την στήριξη συγκεκριμένων ομάδων, βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Η διοργανώτρια αρχή της Λίγκας, αποφάσισε κατά πλειοψηφία την αναβολή της έναρξης των πλέι οφς για τις 18 Απριλίου!
Μετά την αίτηση του Ολυμπιακού στην ΕΕΑ για ανάκληση του πιστοποιητικού συμμετοχής στον Ηρακλή, οι ερυθρόλευκοι έθεσαν θέμα αναβολής στην διοργανώτρια αρχή, μέχρι να εκδοθεί η απόφαση της ΕΕΑ.
Το θέμα μπήκε σε ψηφοφορία και το αποτέλεσμα ήταν 5 ψήφοι υπέρ της αναβολής, 2 κατά, 2 λεύκά, ενώ ΠΑΟΚ (!!!) και Εθνικός Αλεξανδρούπολης δεν έδωσαν το παρών στην συνεδριάση.
Κατά της αναβολής ψήφισαν ο Ηρακλής και ο Φοίνικας Σύρου. Τον Ολυμπιακό στήριξαν, ο Παναθηναϊκός, ο Αρης (!!!) η ΕΑ Πατρών και ο Παμβοχαϊκός, ενώ λευκή ψήφος "έριξαν" η Κηφισιά και η Λαμία.
Σε λίγα λεπτά θα εκδοθεί και η απόφαση από τη Λίγκα.
Για οτιδήποτε προκύψει θα ενημερωθείτε από τη BlueArena...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Σε εξέλιξη βρίσκεται η συνεδρίαση της ΕΣΑΠ, κατά τη διάρκεια της οποίας θα γίνει η ψηφοφορία στο αίτημα που κατέθεσε ο Ολυμπιακός περί αναβολής έναρξης των πλέι οφς.
Πριν από λίγο, η διοίκηση του Ηρακλή εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: "Επιτέλους έπεσαν οι μάσκες. Αφού δεν μπόρεσε με τις υποθέσεις Κραλ Γκόρτσανιουκ να πετύχει κάτι, αφού δεν απέδωσε το κυνηγητό για τα εισιτήρια, αφού δεν κατάφερε να δείξει στον αγωνιστικό χώρο αυτό που ήθελε, τώρα προσπαθεί ο Ολυμπιακός να πάρει με τον γνωστό τρόπο που γνωρίζει το πρωτάθλημα.
Το ΤΑΑ Ηρακλής έχει εμπιστοσύνη στα αρμόδια όργανα και περιμένει τις αποφάσεις..."
Θυμίζουμε ότι από το πρωί ο Ολυμπιακός επιχειρεί να μπλοκάρει την έναρξη των πλέι οφς. Με επίσημο έγγραφο ζήτησε από την ΕΕΑ να ανακαλέσει το πιστοποιητικό που χορήγησε το καλοκαίρι στους κυανόλευκους!
Οι ερυθρόλευκοι που ακόμη δεν μπορούν να... σηκώσουν κεφάλι μετά και από την 31η φάπα, θέλουν να κατακτήσουν το πρωτάθλημα στα χαρτιά (τι έκπληξη...).
Αφού αντιλήφθηκαν ότι στα τάραφλεξ δεν μπορούν να αντιμετωπίζουν τον Ημίθεο και λίγα 24ωρα μετά την δικαίωση στην υπόθεση Κραλ-Γκόρτσιανουκ, ψάχνουν νέους τρόπους για να κερδίσουν στα χαρτιά ότι αδυνατούν στα γήπεδα...
Τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν στη συνεδρίαση της ΕΣΑΠ, η οποία θα ξεκινήσει στις 2μ.μ. και τους κυανόλευκους θα εκπροσωπήσει ο Μανωλόπουλος. Η διοργανώτρια αρχή καλείται να επικυρώσει τον βαθμολογικό πίνακα και θα ξεκινήσουν αύριο (27/3) τα πλέι οφς και πλέι άουτ.
Κάτι που δεν θέλουν οι τρεις ομάδες...
Η ψηφοφορία που θα διενεργηθεί σε λίγα λεπτά αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς θα φανερώσει τις συμμαχίες μεταξύ των ομάδων από τις οποίες θα φανεί εάν θα ισχύσει τελικά το παραπάνω αίτημα των "ερυθρολεύκων" ή όχι.
Πάντως βολεϊκοί κύκλοι αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός δεν θέλει να ξεκινήσουν τα πλέι-οφ και για έναν επιπλέον λόγο, αυτή τη φορά αγωνιστικό, καθώς αν η σειρά ξεκινούσε αύριο, τότε οι "ερυθρόλευκοι" δεν θα είχαν στην διάθεσή τους, τον Ντίμα Φιλίποφ που ταλαιπωρείται από τραυματισμό και ενδεχομένως να χάσει όλα τα παιχνίδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: