Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Σάββατο 19 Μαΐου 2012

Η τελική μονομαχία των «αουτσάιντερ»


Τα βλέμματα τις ποδοσφαιρικής Ευρώπης στρέφονται απόψε (21:45, NET) στην Allianz Arena του Μονάχου, η οποία θα... φορέσει τα «γιορτινά» της για να υποδεχθεί τις φιναλίστ Μπάγερν Μονάχου και Τσέλσι, οι οποίες στα ημιτελικά κατάφεραν να αποκλείσουν τα ευρωπαϊκά «μεγαθήρια», Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα αντίστοιχα.

Οι Βαυαροί θεωρούνται το αδιαμφισβήτητο φαβορί λόγω έδρας, στην οποία μετρούν 13 νίκες στα τελευταία 14 παιχνίδια. Μάχονται για το πέμπτο ευρωπαϊκό τρόπαιο στην ιστορία τους και πρώτο μετά το 2001. Ταυτόχρονα, ο Γιούπ Χάινκες, σε περίπτωση επικράτησης της Μπάγερν, θα είναι ο τέταρτος τεχνικός, μαζί με τους Ερνστ Χάπελ, Ότμαρ Χίτσφελντ και Ζοσέ Μουρίνιο, που θα έχει επικρατήσει στο τελικό της διοργάνωσης με δύο διαφορετικές ομάδες.

Από την άλλη πλευρά, η ο Ρομπέρτο Ντι Ματέο καλείται να εκπλήξει για άλλη μια φορά τους ποδοσφαιρόφιλους της Ευρώπης, καθώς η «αναγεννημένη» Τσέλσι έχει διαψεύσει κάθε προγνωστικό. Εάν επικρατήσει απόψε, θα είναι η δεύερη εκτός έδρας νίκη της στη διοργάνωση και η πρώτη επί γερμανικού εδάφους – καθώς μετρά ήδη μια ήττα από τη Μπαγερν Λεβερκούζεν.

Για τους «κόκκινους» εκτός θα βρίσκονται οι τιμωρημένοι Μπαντστούμπερ και Αλάμπα και οι τραυματισμένοι Λουίς Γκουστάβο και Βαν Μπόιτεν. Για τους «Λονδρέζους», Τζον Τέρι, Ραούλ Μεϊρέλες, Ραμίρες και Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς είναι τιμωρημένοι, ενώ αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή του Φλοράν Μαλουντά. 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: