Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Ένοπλος εισέβαλε σε μαντρί και ήθελε να κάνει σεξ με πρόβατο

Ένα πρωτοφανές περιστατικό συνέβη στη Ρόδο, με πρωταγωνιστή έναν Τυνήσιο ο οποίος εισέβαλε σε μαντρί και απείλησε με μαχαίρι τον κτηνοτρόφο με σκοπό να έλθει σε σεξουαλική επαφή με ένα πρόβατο. Ο λαθρομετανάστης επιτέθηκε στον ιδιοκτήτη του κοπαδιού, προσπαθώντας να τον χτυπήσει με ένα ξύλο, ενώ έσπασε το...

παρμπρίζ ενός παλιού φορτηγού που ήταν σταθμευμένο έξω από τη στάνη. Όταν έφτασαν οι δυο γιοι του κτηνοτρόφου για να τον βοηθήσουν, ο Τυνήσιος τους απείλησε με μαχαίρι αλλά μετά από σκληρή πάλη κατάφεραν να τον δέσουν και να τον παραδώσουν στους αστυνομικούς που είχαν ήδη ειδοποιηθεί . Στο τμήμα όπου οδηγήθηκε, o δράστης ομολόγησε ότι το μόνο που ήθελε ήταν να κάνει... σεξ με ένα από τα πρόβατα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: