Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Κυριακή 27 Μαΐου 2012

Εισιτήριο ανόδου στη Β΄ (Τοπικό) για Α. Καμήλα, Νεοχώρι, Παραλίμνιο, Δημητρίτσι


Εισιτήριο ανόδου στη Β΄ για Α. Καμήλα, Νεοχώρι, Παραλίμνιο, Δημητρίτσι Μπορεί να απόμενουν ακόμα δύο αγωνιστικές προκειμένου να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα της Γ΄ Κατηγορίας, ωστόσο μετά και το πέρας της 16ης αγωνιστικής τα τέσσερα εισιτήρια ανόδου που προβλέπονται βρήκαν τον κάτοχο τους.

Συγκεκριμένα ο "Φωστήρ" Άνω Καμήλας, ο "Ακριτικός" Νεοχωρίου Σιντικής, ο Απόλλων Παραλιμνίου και ο Απόλλων Δημητριτσίου είναι οι ομάδες που πανηγυρίζουν πλέον και μαθηματικά την άνοδο τους στην Β΄ Κατηγορία.

Το μόνο πλέον που μένει να ξεκαθαρίσει είναι ο πρωταθλητής στον Α΄ και στον Β΄ όμιλο. Και αν για τον Α΄ όμιλο τα πάντα θα κριθούν στην 18η και τελευταία αγωνιστική όταν η πρωτοπόρος αυτή τη στιγμή Άνω Καμήλα υποδέχεται το Νεοχώρι Σιντικής, στον Β΄ όμιλο ο    ιστορικός Απόλλων Παραλιμνίου που επανασυστάθηκε φέτος έχει αγκαλιάσει τον τίτλο και την Κυριακή στην Ανθή μπορεί να κάνει και φιέστα καθώς την τελευταία αγωνιστική θα πάρει τη νίκη στα χαρτιά κόντρα στις Ελπίδες Ν. Σουλίου.

Από εκεί και πέρα απομένει η τελική βαθμολογία για να γίνει γνωστό ποιες ομάδες θα πάρουν σειρά για άνοδο σε περίπτωση που την επόμενη σαιζόν, κάποιες από τη Β΄ αδυνατούν να συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά η βαθμολογία και η επόμενη αγωνιστική στους δύο ομίλους...


Α΄ ΟΜΙΛΟΣ

1) Α.ΚΑΜΗΛΑ 38
2)ΝΕΟΧΩΡΙ ΣΙΝΤ 36
3)ΛΙΒΑΔΙΑ 28
4)ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ 21
5)ΠΟΣ 2000 20
6)ΚΕΣΣΑΝΗ 20
7)ΑΕΤΟΙ 18
8)ΛΙΘΟΤΟΠΟΣ 14
9)ΟΜΑΛΟ/ΘΡΑΚΙΚΟ 12
10)ΗΡΑΚΛΗΣ 9

Δεν υπάρχουν σχόλια: