Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Πες μου πώς περπατάς να σου πω τι οργασμό έχεις


Ο τρόπος που περπατάει μια γυναίκα ίσως τελικά να αποκαλύπτει περισσότερα μυστικά απ’ όσα νομίζαμε μέχρι σήμερα. Βέλγοι επιστήμονες ισχυρίζονται πως το γυναικείο βάδισμα σχετίζεται με το είδος του οργασμού που έχει μια γυναίκα.
Σε έρευνα που έγινε στο ..
καθολικό πανεπιστήμιο του Λουβέν από το Ινστιτούτο Οικογενειακών Υποθέσεων και Σεξουαλικότητας, και η οποία αναδημοσιεύτηκε στα ΝΕΑ, οι ερευνητές κατάφεραν, με αρκετά μεγάλο ποσοστό ακρίβειας, να συμπεράνουν ποιες γυναίκες έχουν συχνά οργασμούς ως αποτέλεσμα κολπικής διείσδυσης.

Σύμφωνα με το iefimerida.gr, η έρευνα διεξήχθη σε δείγμα 16 γυναικών που αφού συμπλήρωσαν ερωτηματολόγιο σχετικά με τις σεξουαλικές τους συμπεριφορές, στη συνέχεια βιντεοσκοπήθηκαν την ώρα που περπατούσαν μια μικρή απόσταση. Τα βίντεο στη συνέχεια εξετάστηκαν και μελετήθηκαν από την ομάδα των ερευνητών.

Τα ευρήματα δείχνουν, ότι ο βηματισμός αλλά και το λίκνισμα της λεκάνης είναι μεγαλύτερα σε γυναίκες που έχουν κολπικό οργασμό σε σχέση με όσες δεν κάνουν συχνά σεξ ή έχουν κλειτοριδικό οργασμό.

Όπως εκτιμούν μάλιστα οι ερευνητές, αυτό συμβαίνει αφενός διότι όσες βιώνουν κολπικό οργασμό νιώθουν καλά με το σώμα τους κι αφετέρου γιατί οι μύες της λεκάνης τους έχουν αποκτήσει ελαστικότητα.

«Η έρευνα απέδειξε την σχέση μεταξύ κολπικού οργασμού και του τρόπου που περπατάει μια γυναίκα. Έτσι λοιπόν ένας πεπειραμένος σεξολόγος μπορεί να καταλάβει πολλά για τη σεξουαλικότητα της γυναίκας από το βάδισμα της», σχολιάζουν οι ερευνητές . «Ακόμα όμως και ένας απλός άνθρωπος μπορεί να συμπεράνει ότι μια γυναίκα έχει βιώσει κολπικό οργασμό, όταν αυτή έχει ένα άνετο, ενεργητικό, αισθησιακό και ελεύθερο περπάτημα», καταλήγουν οι επιστήμονες. Η γλώσσα του σώματος, φαίνεται τα λέει όλα!
 
 http://www.enimerwsi.gr/2012/06/blog-post_4004.html#ixzz1xSMDQ33T

Δεν υπάρχουν σχόλια: