Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Γκόγκιτς: "Πάμε να ανεβάσουμε τον Ηρακλή"

Από τις πρώτες κιόλας στιγμές της παρουσίας του στα αποδυτήρια του Ηρακλή, ο Σίνισα Γκόγκιτς προσπάθησε να ανυψώσει το ηθικό των παικτών, εν' όψει της πρεμιέρας των πλέι-οφ.
Ο Σερβοκύπριος τεχνικός αμέσως μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας του με την διοίκηση του Ημίθεου, κατέβηκε στα αποδυτήρια συνοδευόμενος από τον...
πρόεδρο της "κυανόλευκης" ΠΑΕ, Θεόδωρο Παπαδόπουλο, ο οποίος και τον ανακοίνωσε στους ποδοσφαιριστές.
"Από σήμερα ο νέος σας προπονητής είναι ο Σίνισα Γκόγκιτς. Αποτέλεσε για εμάς την πρώτη επιλογή, καθώς γνωρίζει την κατηγορία, γνωρίζει τις ομάδες που έχουμε να αντιμετωπίσουμε στα πλέι-οφ, αλλά και τους ποδοσφαιριστές. Ελπίζουμε ότι αυτή η συνεργασία θα έχει θετική κατάληξη" τόνισε χαρακτηριστικά ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ και αμέσως μετά πήρε τον λόγο ο Γκόγκιτς.
"Είμαι εδώ για να αλλάξουμε κάποια πράγματα και να βελτιώσουμε κάποια άλλα όσο προλαβαίνουμε. Γνωρίζω αρκετά, καθώς σας έχω δει να αγωνίζεστε και πιστεύω στις δυνατότητες όλων σας. Εγώ θέλω να δώσετε από εδώ και πέρα τον καλύτερο σας εαυτό για να ανεβάσουμε τον Ηρακλή στην κατηγορία που αξίζει και πρέπει να αγωνίζεται. Πιστέψτε το και θα τα καταφέρουμε" τόνισε μεταξύ άλλων, o νέος τεχνικός



http://www.bluearena.gr/index.php/podosfairo/iraklis-podosfairo/21541-gogic-qpame-na-anebasoyme-ton-irakliq-

Δεν υπάρχουν σχόλια: