Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

Πέτυχε το στόχο του, αλλά χρειάζεται βελτίωση

kyriakos-veroia.jpg
Το πρώτο τρίποντο της φετινής αγωνιστικής περιόδου πήρε απόψε ο Ηρακλής κόντρα στον Εθνικό Γαζώρου, εναντίον του οποίου επικράτησε με 2-0 στο Καυτανζόγλειο. 
 Οι "κυανόλευκοι" προηγήθηκαν μόλις στο...
6' με εύστοχο κτύπημα πέναλτι του Ζάχορα (το οποίο κέρδισε ο ίδιος και θα έπρεπε να αποβληθεί ο Τζούριτς) και διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 87' με ωραίο πλασέ του Σιατραβάνη, έπειτα από έξυπνη ασίστ του Λίμα.
Εκείνο ωστόσο το οποίο επ' ουδενί δεν πρέπει να λησμονηθεί από κανέναν, είναι η μέτρια απόδοση του Ημίθεου για σημαντικό χρονικό διάστημα κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο. Διάστημα στο οποίο ναι μεν οι παίκτες του Σίνισα Γκόγκιτς δεν απειλήθηκαν, ναι μεν είχαν την πρωτοβουλία, αλλά επ' ουδενί δεν  είχαν και τα στοιχεία που θα έπρεπε για να φτάσουν σε μια άνετη νίκη ή τουλάχιστον να "κλειδώσουν" από νωρίς το τρίποντο. Αντίθετα, παρασύρθηκαν στον ρυθμό του αντιπάλου που πήγαινε σε αργές επιθέσεις και έτσι οι φάσεις που δημιουργήθηκαν μπροστά στις δύο εστίες κυρίως στο δεύτερο μισό του αγώνα ήταν ελάχιστες και η εικόνα του παιχνιδιού υπό του μετρίου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: