Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Κυριακή 7 Ιουλίου 2013

Σε αναζήτηση φορ - Επαφή με Κωνσταντίνου

ira_2008_8_28_11_53_22_b.jpg
 Στα πλαίσια ανεύρεσης ενός φορ που θα πληρεί της προϋποθέσεις του Ηρακλή, για την επόμενη περίοδο, οι άνθρωποι της ΠΑΕ έκαναν μια πρώτη...
διερευνητική επαφή με τον Μιχάλη Κωνσταντίνου προκειμένου να βολιδοσκοπήσουν τις προθέσεις του. Ωστόσο, κατά την διάρκεια της επικοινωνίας ο έμπειρος επιθετικός ξεκαθάρισε ότι για καθαρά οικογενειακούς λόγους, τη δεδομένη χρονική στιγμή, δεν μπορεί να φύγει από την Κύπρο. Την ίδια ώρα στη μεγαλόνησο, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται σε συζητήσεις με την Ομόνοια. Σ' ότι αφορά τον Ηρακλή πάντως, θεωρείται δεδομένο, ότι θα αποκτηθεί ένας ακόμη φορ, μετά τον Ζαχόρα, καθώς ο Στεφανίδης, δεν φαίνεται να περιλαμβάνεται στα πλάνα του Σίνισα Γκόγκιτς και λογικά σύντομα θα αποτελέσει παρελθόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: