Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

Στη Νυρεμβέργη θα έστηνε η Χ.Α. τον πρώτο πυρήνα στη Γερμανία

Στενές επαφές με νεοναζί

Την πόλη της Νυρεμβέργης επέλεξε η ηγεσία της ΧΑ για να στήσει τον πρώτο πυρήνα στη Γερμανία στις αρχές του 2013. Την ομάδα αποτελούσα πέντε άτομα από τα οποία το ένα αποσύρθηκε σχεδόν αμέσως. Ήταν όλοι τους μέχρι 30 ετών.


Όπως δήλωσαν στα «Νέα» μέλη της ελληνικής παροικίας στην πόλη, επρόκειτο για άτομα που δεν ασχολούνταν με τα κοινά ούτε έδιναν το «παρών» στις δραστηριότητες της παροικίας.

Μάλιστα, το υπουργείο Εσωτερικών της Γερμανίας επιβεβαίωσε ότι υπάρχουν μεμονωμένες σχέσεις ανάμεσα στη ΧΑ και το NPD, όπως και με τη νεοναζιστική οργάνωση Ελεύθερο Δίκτυο του Νότου (FNS) που δραστηριοποιείται στη Νυρεμβέργη και στην ευρύτερη περιοχή της βόρειας Βαυαρίας.

Όπως αναφέρει η ίδια εφημερίδα, στον δικτυακό τόπο του FNS υπάρχουν αναφορές για την επίσκεψη μελών της ΧΑ στη Νυρεμβέργη πριν από περίπου ένα χρόνο.

Στις αρχές του 2013 γερμανοί νεοναζί βουλευτές είχαν πραγματοποιήσει επίσκεψη στη Βουλή, προσκεκλημένοι του γγ της ΧΑ Νίκου Μιχαλολιάκου.

Είχαν μάλιστα φωτογραφηθεί με τον γγ της οργάνωσης, αλλά και τους βουλευτές Ηλ.Κασιδιάρη, Ν.Μίχο και Π.Ηλιόπουλο.


Δεν υπάρχουν σχόλια: