Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

Παραμιλάει η Ελλάδα - Πού είσαι ρε Ηρακλή;

1511789_564129170342523_1654725786_n.jpgΗ εκπληκτική παρουσία των 12.000 οπαδών του Ηρακλή, σε μία εποχή που τα περισσότερα παιχνίδια της Σούπερ Λίγκα διεξάγονται παρουσία συγγενών και φίλων. 
Χαρακτηριστικό είναι το σχόλιο στην ιστοσελίδα sportdog.gr, με τίτλο "Πού είσαι ρε Ηρακλή;", το οποίο και σας παραθέτουμε αυτούσιο...

"Όσοι δεν παρακολουθούν συχνά το πρωτάθλημα της football league σίγουρα θα εντυπωσιάστηκαν από την αγωνιστική παρουσία του Ηρακλή στο παιχνίδι κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ. Μύριζε ντέρμπι από τα παλιά η ατμόσφαιρα και ο ρυθμός του αγώνα...
Και πράγματι ο γηραιός έδειξε πολύ καλά χαρακτηριστικά και θα μπορούσε να πάρει τουλάχιστον την ισοπαλία.
Ο κόσμος, μάλιστα, ήταν πολύς στο Καυταντζόγλειο, κάτι που σημαίνει ότι ο Ηρακλής παρά τις περιπέτειες που περνάει διατηρεί τη δυναμική του στο ακέραιο.
Λογικό είναι, λοιπόν, πολλοί να αναρωτήθηκαν: «Πού είναι ο Ηρακλής;». Είναι δυνατόν, δηλαδή, μια ομάδα με τέτοια ιστορία, τόσο κόσμο, τέτοιο βάρος φανέλας και τόσους παικταράδες που έχει βγάλει να ταλαιπωρείται έτσι και να μην παίζει στην Σούπερ Λίγκα; Είναι κρίμα ένας σύλλογος σαν τον Ηρακλή να μην βρίσκεται εκεί που του αρμόζει".

Δεν υπάρχουν σχόλια: