Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Τρίτη 3 Ιουνίου 2008

Προβάδισμα της ΝΔ

Προβάδισμα 3,5 μονάδων για τη ΝΔ, αλλά και χαμηλά ποσοστά για τα δυο μεγάλα κόμματα καταγράφει έρευνα της GPO για το MEGA Στην πρόθεση ψήφου το κυβερνών κόμμα συγκεντρώνει 30,8%, το ΠΑΣΟΚ 27,5, ο ΣΥΡΙΖΑ 12,9 με πτώση 0,8% και ακολουθούν ΚΚΕ με 7,1% και ΛΑΟΣ 5%. Εξι στους 10 κρίνουν αρνητικά το έργο της κυβέρνησης και 7 στους 10 της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Μείζον πρόβλημα η ακρίβεια με το 46,7% να θεωρεί υπεύθυνη την κυβέρνηση.
«Δύσκολοι καιροί για τον δικομματισμό, αλλά το κλίμα αυτό εντάσσεται στις ιδιορρυθμίες της περιόδου στο οκτάμηνο μετά τις εκλογές» είπε στον flash 96 ο πρόεδρος της GPO Τάκης Θεοδωρικάκος. Πρόσθεσε ότι «εάν το ΠΑΣΟΚ καταφέρει να συσπειρώσει δυνάμεις του και προσφέρει αξιόπιστη εναλλακτική λύση, τα ποσοστά του ΣΥΝ θα πέσουν».
Σε συνέντευξή του στη ΝΕΤ ο Δημήτρης Αβραμόπουλος εμφανίστηκε θετικός στο σενάριο κυβερνητικής συνεργασίας Νέας Δημοκρατίας- ΠΑΣΟΚ. «Εγώ δεν κλείνω πόρτες» είπε χαρακτηριστικά.
Πάγο στη συζήτηση περί συνεργασιών έβαλε το Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ. Σε κείμενο που ενεκρίθη ομοφώνως, επισημαίνεται ότι διεκδικεί πάντοτε την αυτοδυναμία του και παράλληλα ανοίγει ένα διάλογο με τις προοδευτικές και κοινωνικές δυνάμεις της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: