Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2008

Κυρίαρχος ο Ολυμπιακός
16 Νοεμβρίου 2008, 23:20


Στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 23 βαθμούς, έναντι 19 του δεύτερου ΠΑΟΚ βρίσκεται ο Ολυμπιακός, μετά τη νίκη του με 2-0 κόντρα στον “Δικέφαλο του Βορρά” στο ντέρμπι κορυφής που διεξήχθη στο “Γ. Καραϊσκάκης”.

Ένα γκολ του Χρήστου Πατσατζόγλου στην λήξη του πρώτου ημιχρόνου και άλλο ένα από τον Ντιόγο στο 86ο λεπτό έδωσαν τους τρεις πολύτιμους βαθμούς στους Πειραιώτες, οι οποίοι άνοιξαν την ψαλίδα της διαφοράς από τον Παναθηναϊκό στους επτά βαθμούς και στους οκτώ από την ΑΕΚ.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Γκαρσία στο 89’ με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Ο Ουρουγουανός του ΠΑΟΚ θα μπορούσε να αποβληθεί στο πρώτο μέρος όταν χτύπησε με μπουνιά τον Ντιόγο σε στημένη φάση.

Δώρο στον Ολυμπιακό έκαναν Παναθηναϊκός και ΑΕΚ, οι οποίοι δεν κατάφεραν να συνεχίσουν με νίκη στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα και “πέταξαν” από δύο βαθμούς, σε παιχνίδια για την 10η αγωνιστική.

Ο Παναθηναϊκός έμεινε στο 1-1 με τη Λάρισα στο “Αλκαζάρ” σε ένα παιχνίδι που αμαυρώθηκε από εκτεταμένα επεισόδια τόσο εντός του γηπέδου, όσο και εκτός, μετά τη λήξη του παιχνιδιού. Μάλιστα στο πρώτο ημίχρονο η αναμέτρηση διεκόπη για πέντε λεπτά, λόγω εισβολής των Λαρισαίων οπαδών στον αγωνιστικό χώρο. Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, η ομάδα του Χενκ Τεν Κάτε δέχτηκε γκολ στο 51’ από τον Ζουράφσκι, ενώ ο Κλέιτον ισοφάρισε σε 1-1 στο 67’.

Στο ΟΑΚΑ, η ΑΕΚ δεν κατάφερε να βάλει γκολ στον Πανσερραϊκό και έμεινε στο “στείρο” 0-0. Πλέον, η θέση του Γιώργου Δώνη είναι ιδιαίτερα επισφαλής, καθώς και ο ίδιος ο τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου δήλωσε ότι θα ήταν δίκαιη η αντικατάστασή του.

Στο “Κλ. Βικελίδης” σημειώθηκε η τρίτη ισοπαλία της ημέρας, καθώς το τελικό σκορ του αγώνα του Άρη με τον Αστέρα Τρίπολης ήταν το 1-1.

Ο Ηρακλής κέρδισε με 2-0 τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, χάρη σε δύο γκολ του Επστάιν. Ο “Γηραιός” με τον Μπορέλ στον πάγκο του, μετά την αποχώρηση του Άνχελ Πεντράθα, έφτασε στη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα και ξεκόλλησε από την ουρά του βαθμολογικού πίνακα.

Τα αποτελέσματα της 10ης αγωνιστικής

Σάββατο 15 Νοεμβρίου

Λάρισα - Παναθηναϊκός 1-1

ΑΕΚ-Πανσερραϊκός 0-0

Άρης - Αστ. Τρίπολης 1-1

Κυριακή 16 Νοεμβρίου

Εργοτέλης - Θρασύβουλος 1-2

Λεβαδειακός - ΟΦΗ 2-1

Πανθρακικός - SKODA Ξάνθη 0-0



Η 11η αγωνιστική

Σάββατο 22 Νοεμβρίου

(16:45) Πανσερραϊκός - Πανθρακικός

(19:00) Παναθηναϊκός - Θρασύβουλος

(19:00) Ηρακλής - Ολυμπιακός

Κυριακή 23 Νοεμβρίου

(15:00) Πανιώνιος - Λεβαδειακός

(15:00) Αστέρας Τρίπολης - Εργοτέλης

(16:45) ΟΦΗ - ΑΕΚ

(19:00) ΠΑΟΚ - Λάρισα

(19:00) Ξάνθη - Άρης

Δεν υπάρχουν σχόλια: