Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2009

Ο Φιλομένο έχει πάλι έντονες ενοχλήσεις

Διαστάσεις επιδημίας έχουν αποκτήσει οι τραυματισμοί στον ΠΑΟΚ και το πρόβλημα για τον Σάντος, πλέον, είναι ότι πρέπει να βγάλει μια δύσκολη σειρά αγώνων για έναν μήνα, χωρίς επιθετικούς!
Μετά τον Μουσλίμοβιτς, που έπαθε τράβηγμα στον δικέφαλο, μόλις ξεπέρασε τη θλάση και θα μείνει άλλες δύο εβδομάδες έξω, χθες ήταν η σειρά του Φιλομένο. Ο Αργεντίνος ξεπέρασε τη θλάση στον δικέφαλο, χθες επιχείρησε να μπει στο πρόγραμμα αλλά αισθάνθηκε έντονο πόνο κι οι εξετάσεις έδειξαν τενοντίτιδα. Ο Φιλομένο θα μείνει τουλάχιστον δύο εβδομάδες εκτός προπονήσεων κι έτσι στα παιχνίδια με Παναθηναϊκό, ΟΦΗ (Κύπελλο), Ξάνθη και Πανθρακικό, ο Σάντος μένει με μοναδικό φορ τον Παπάζογλου, ο οποίος δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες κι έτσι αποφασίστηκε να μείνει στον πάγκο την Κυριακή, για να παίξει προωθημένος ο Ιβιτς.
Χθες, τέθηκε νοκ άουτ για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και ο Κονσεϊσάο, αλλά αυτό ήταν αναμενόμενο, καθώς προτιμήθηκε αυτή την εβδομάδα ο Πορτογάλος να ακολουθήσει χαλαρό πρόγραμμα για να υποχωρήσουν οι ενοχλήσεις, που έχει στους προσαγωγούς. Στη χθεσινή προπόνηση, ο Σάντος πέρασε τον Αραμπατζή στους βασικούς και τον Σνάουτσνερ στους αναπληρωματικούς, αλλά απλά και μόνο για να «τσεκάρει» τον Πολωνό με αντίπαλο τον Βιεϊρίνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: