Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2009

Πρέπει να βρούμε λύσεις

«Δεν μπορώ να πω ότι είναι ιδανική η κατάσταση στα αποδυτήρια. Μετά τις ήττες σε όλες τις ομάδες υπάρχει μία αναταραχή. Η δουλειά μας, τόσο η δική μας όσο και των ποδοσφαιριστών, είναι να κοιτάξουμε τι να κάνουμε για να βγούμε από την κατάσταση αυτή. Αφού δεν κάνουμε καλά τη δουλειά μας βάσει αποτελεσμάτων, οφείλουμε να βρούμε σύντομα λύσεις και να ξεφύγουμε από αυτή την κατάσταση».
Ο Ολεγκ Προτάσοφ ήταν και χτες ειλικρινής και δεν αναζήτησε δικαιολογίες. Ο Ουκρανός τεχνικός παραδέχτηκε ότι υπάρχει πρόβλημα για αυτό και τόνισε: «Πρέπει να προσπαθήσουμε να ανατρέψουμε την κατάσταση μετά τα αρνητικά αποτελέσματα. Πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι».
Για πρώτη φορά ο προπονητής του Ηρακλή μίλησε και για τις αλλαγές που πρόκειται να κάνει. «Περισσότερο βασιστήκαμε, παραδέχτηκε, σε αυτούς που πήραμε και πιστεύαμε ότι θα μας βοηθήσουν. Στην αρχή άλλαξε λίγο η εικόνα προς το καλύτερο. Τώρα όμως φαίνεται ότι κάτι πρέπει να αλλάξουμε. Για το παιχνίδι με το Λεβαδειακό δεν μπορώ να πω ότι θα μπουν μέσα όλοι οι παίκτες που δεν έπαιζαν. Λογικά θα γίνουν κάποιες αλλαγές που βλέπω ήδη εγώ σήμερα».
Αναφερόμενος στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, ο Ουκρανός τεχνικός είπε: «Θα γίνει μια μάχη. Υπάρχουν πάντως παίκτες που μπορούν να κάνουν ζημιά. Παίζουν στο γήπεδό τους. Και για εμάς όμως δεν πάει άλλο. Οποιος είναι πιο δυνατός θα κερδίσει». Στη Μίκρα ήταν χτες και ο Ηλίας Πουρσανίδης. Ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ ενημέρωσε τους δημοσιογράφους ότι το βράδυ της Τετάρτης έθεσε στη διάθεση του Αντώνη Ρέμου την παραίτησή του.
Ο Αντώνης Ρέμος δεν έκανε δεκτή την παραίτηση και η ΠΑΕ Ηρακλής με ανακοίνωσή της εξέφρασε τη στήριξή της στον Πουρσανίδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: