Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2010

Απολογούνται Ντιόγκο και Παπαδόπουλος


Την έγγραφη απολογία των Ντιόγκο και Γιάννη Παπαδόπουλου για τα όσο έλαβαν χώρα στην προπόνηση της Τρίτης (2/2) περιμένει η διοίκηση του Ολυμπιακού μέχρι την Πέμπτη (4/2). Από ίωση ταλαιπωρείται ο Στολτίδης, εκτός προπόνησης για δεύτερη μέρα ο Ντάτολο...

...Ο Ντιντιέ Ντομί θα παρευρεθεί την Πέμπτη (4/2 17:00GR), μαζί με τον Τζιμπρίλ Σισέ, σε συνέντευξη Τύπου που διοργανώνει η Γαλλική Πρεσβεία σχετικά με τον διαγωνισμό "Η χάρτα της ανεκτικότητας και του σεβασμού του άλλου".

Την στιγμή που η νίκη επί του Πανιωνίου είχε βοηθήσει στην βελτίωση του κλίματος στο Ρέντη, Ντιόγκο και Γιάννης Παπαδόπουλος έκαναν ότι περνάει από το χέρι τους για να το χαλάσουν εκ νέου, μετατρέποντας σε ρινγκ τα αποδυτήρια των ερυθρολεύκων.

Η διοίκηση είναι αποφασισμένη να μην επιτρέψει την επανάληψη τέτοιων φαινομένων και... ο πέλεκυς αναμένεται βαρύς για τους δύο συμπαίκτες. Αμφότεροι έχουν ενημερωθεί πως θα πρέπει μέχρι την Πέμπτη (4/2) να παραδώσουν την έγγραφη απολογίας τους.

Χωρίς Στολτίδη, Ντάτολο και Ντουντού η προπόνηση

Με τρεις απουσίες συνεχίστηκε η προετοιμασία των ερυθρολεύκων για την αναμέτρηση της Κυριακής (7/2) με τον Λεβαδειακό. Εκτός προγράμματος έμεινε ο Στολτίδης που ταλαιπωρείται από ίωση (πήγε στο Ρέντη και εξετάστηκε από το ιατρικό επιτελείο), όπως κι ο Ντάτολο που ταλαιπωρήθηκε την Τρίτη (2/2) από στομαχικές διαταραχές.

Ο αργεντινός δεν γυμνάστηκε για δεύτερη διαδοχική μέρα, αλλά ούτως ή άλλως, δεν υπολογίζεται για το ματς της 21ης αγωνιστικής, καθώς είναι τιμωρημένος. Ο τρίτος στο απουσιολόγιο ήταν ο Ντουντού, ο οποίος συνεχίζει το πρόγραμμα αποθεραπείας του και επίσης δεν υπολογίζεται για το παιχνίδι με τους βοιωτούς.

Σύμφωνα με το ιατρικό επιτελείο, ο βραζιλιάνος ταλαιπωρείται από πελματιαία απονευρωτίτιδα και ο χρόνος αποθεραπείας του εξαρτάται από το κατά πόσο αντέχει ο ίδιος τις ενοχλήσεις. Για να περιοριστούν πάντως, στο Ντουντού χορηγούνται παυσίπονα και αντιφλεγμονώδη, ενώ του έγιναν και δύο ενέσεις.

Στα της προπόνησης, οι ερυθρόλευκοι γυμνάστηκαν σε δύο γκρουπ, το πρώτο στις 10:30GR και το δεύτερο στις 11:30GR. Στο πρώτο γκρουπ συμμετείχαν οι Τοροσίδης, Πάντος, Νικοπολίδης, Πάρντο, Ρ. Μπράβο, Μέλμπεργκ, Α. Παπαδόπουλος, Κ. Παπαδόπουλος, Ντομί, Ζεβλάκοφ και Γκαλίτσιος, ενώ στο δεύτερο οι Κόβατς, Παναγόπουλος, Λούα Λούα, Ντάρμπισιρ, Μήτρογλου, Ντιόγκο, Γ. Παπαδόπουλος, Ζαϊρί, Όσκαρ, Λεντέσμα και Μαρέσκα. Η προετοιμασία τους θα συνεχιστεί την Πέμπτη (4/2 11:00GR).

http://www.sport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: