Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Πέμπτη 18 Μαρτίου 2010

ΗΡΑΚΛΗΣ: Επαναφέρει το κλασικό 4-5-1

Ανησυχία στους οπαδούς του Ηρακλή


Ανησυχία στους οπαδούς του Ηρακλή" Η ήττα από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι δεν έδωσε τη δυνατότητα στον Ηρακλή να ξεμπερδέψει οριστικά από τη σεναριολογία των τελευταίων θέσεων. Το 5-4-1 που δοκίμασε ο Γιόζεφ Μπουμπένκο δεν απέδωσε «καρπούς» και όπως όλα δείχνουν ο Σλοβάκος τεχνικός αναπροσαρμόζει τα πλάνα του ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης με τον Εργοτέλη.
Η ανάγκη για κατάκτηση των τριών βαθμών στον κυριακάτικο αγώνα είναι τεράστια για τον Ηρακλή και το παιχνίδι προσεγγίζεται πλέον από τους «κυανόλευκους» με τον… κλασικό τρόπο. Το 4-5-1 φέρεται πως επανέρχεται εκ νέου στον σχηματισμό της ομάδας, σχήμα το οποίο έχει αφομοιωθεί και είναι γνωστές όλες οι λεπτομέρειές του.

Το δοκιμάζει σήμερα

Όλα αυτά βέβαια αποτελούν ακόμη σκέψεις του Γιόζεφ Μπουμπένκο. Ο Σλοβάκος τεχνικός αναμένεται πάντως στη σημερινή προπόνηση του Καυτανζογλείου να δοκιμάσει αυτό το σχήμα στο δίτερμα. Είναι ουσιαστικά μια «συνταγή» που έχει αποδώσει αυτά που ήθελε ο προπονητής του Ηρακλή και πιθανότατα το 4-1-4-1 να αποτελέσει ξανά τον τρόπο ανάπτυξης της ομάδας. Στη σημερινή τακτική ο Μπουμπένκο θα προβεί στη δοκιμή και των προσώπων προσαρμόζοντάς τους σ’ αυτή τη διάταξη.

Μειωμένες επιλογές αμυντικά

Εκεί που υπάρχει προβληματισμός είναι στα πρόσωπα που θα αποτελέσουν την ενδεκάδα. Ο Μπουμπένκο έχει να αντιμετωπίσει ένα σημαντικό πρόβλημα. Τα άκρα της άμυνας. Οι επιλογές δεν είναι πολλές και ο Σλοβάκος καλείται να βρει εκ των έσω τις λύσεις. Ο τραυματισμός του Μάρτος (ο δεδομένος του Μάρκες) είναι γεγονότα που απασχολούν. Ο Γιαννούλης αποχώρησε από τη χθεσινή προπόνηση, ενώ ο Μπουμπένκο δεν έχει εμπιστευτεί μέχρι τώρα τον Περπερίδη. Πιθανότατα ο Παπαζαχαρίας να αγωνιστεί στα δεξιά και ο Γιαννούλης, εφόσον είναι πανέτοιμος, στα αριστερά. Στο κέντρο της άμυνας μάλλον θα εμφανιστεί το δίδυμο Λέκι-Κατσαμπή.

Καρλίνιος ή Ηλιάδης;

Ένα ερώτημα που ψάχνει απάντηση έχει να κάνει με τον ανασταλτικό χαφ. Καρλίνιος ή Ηλιάδης; Ο Βραζιλιάνος είναι στις επιλογές του Μπουμπένκο, ενώ ο Ηλιάδης στο Περιστέρι βοήθησε πολύ. Ίσως παίξει ρόλο η παρουσία του βραχύσωμου και ταχύ Ρομάνο, που ταιριάζει περισσότερο στο παιχνίδι του Έλληνα μέσου. Εφόσον είναι έτοιμος ο Μάρα αναμένεται να παίξει με τον «Πίτου» στην ευθεία, ενώ αν ο Ρουμάνος δεν είναι στο 100% «ερίζουν» Μιλάνο-Κομπαγιάσι. Ο Κονέ επιστρέφει στα δεξιά στο αρχικό σχήμα, όπως και ο Επστάιν αριστερά, αλλά και ο Γιάκομπ στην «κορυφή».

http://www.metrosport.gr/iraklis-epanaferi-to-klasiko-4-5-1

Δεν υπάρχουν σχόλια: