Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Πέμπτη 18 Μαρτίου 2010

Βραβεύτηκε ο «Βάσια»

Είναι κορυφαίος των κορυφαίων δίχως αμφισβήτηση. Σήμερα βραβεύτηκε για ακόμη μια φορά. Ο λόγος για τον Βασίλη Χατζηπαναγή που πήρε το βραβείο για την ανάδειξή του μετά το δημοψήφισμα της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ. Ο «Βάσια» κατά τη βράβευσή του υπογράμμισε: «Ευχαριστώ τον κόσμο που με ψήφισε. Για τον οποιονδήποτε αθλητή αυτό είναι τιμή. Αυτό το βραβείο το αφιερώνω στον κόσμο ακόμη και σε αυτούς που δεν με ψήφισαν».



κορυφαίος των κορυφαίων

Ο Βασίλης Χατζηπαναγής είναι παλαίμαχος Έλληνας ποδοσφαιριστής. Γεννήθηκε στην Τασκένδη της τότε Σοβιετικής Ένωσης, στις 26 Οκτωβρίου 1954.
Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο απο την Δυναμό Τασκένδης και το 1972 πηγάινει στην Παχτακόρ μέχρι το 1975 που ήρθε στην Ελλάδα για τον Ηρακλή. Στον Ηρακλή έκανε μεγάλη καριέρα και ήταν σπεσιαλίστας στα γκολ απο κόρνερ. Το 1984 αγωνίστηκε με την Μικτή Κόσμου. Έχει συμμετοχές στην Ολυμπιακή ομάδα και τις Εθνικές ελπίδων και εφήβων της Σοβιετικής Ένωσης και δύο συμμετοχές στην Εθνική Ελλάδος, το 1976 κατά της Πολωνίας και τιμής ένεκεν στις 14 Δεκεμβρίου του 1999 στο αποχαιρετιστήριο παιχνίδι του. Το 2003, με την ευκαιρία του εορτασμού των 50 χρόνων από την ίδρυση της ΟΥΕΦΑ, ανακηρύχθηκε κορυφαίος Έλληνας ποδοσφαιριστής των τελευταίων 50 χρόνων από την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου.



* Μία από τις πλέον αξιομνημόνευτες στιγμές στην καριέρα του Χατζηπαναγή ήταν η κλήση του στην μικτή κόσμου τον Ιούνιο του 1984, μαζί με τους Φρανς Μπεκενμπάουερ, Μάριο Κέμπες και Κέβιν Κίγκαν για ένα φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο την Νιου Γιορκ Κόσμος, στην πόλη των ΗΠΑ.

* Ο Βασίλης Χατζηπαναγής κατέχει το ρεκόρ σε γκολ από απευθείας εκτελέσεις κόρνερ. Εννιά τον αριθμό.

* Οι "χορευτικές" του κινήσεις στον αγωνιστικό χώρο οδήγησαν στον δημοσιογράφο τότε και νυν βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Γιώργο Λιάνη, στο να του αποδώσει το παρατσούκλι "Νουρέγεφ"




Δεν υπάρχουν σχόλια: