Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Παρασκευή 30 Απριλίου 2010

Νάουσα: Για ψώνια με πλαστά χαρτονομίσματα!



Ζευγάρι παραχαρακτών, έφτασε μπροστά από την ταμία σα να μην τρέχει τίποτα...

Δράστες μία 25χρονη αλλοδαπή και ένας 32χρονος Έλληνας, που έπεσαν στα χέρια της αστυνομίας μετά από σχετική καταγγελία. Τα πλαστά χαρτονομίσματα έγιναν αντιληπτά από ιδιοκτήτη εμπορικού καταστήματος στην πόλη, όταν η 25χρονη αγόρασε με αυτά διάφορα είδη.

Αστυνομικοί εντόπισαν την 25χρονη και σε έλεγχο που της έκαναν βρήκαν 15 πλαστά χαρτονομίσματα των 50 ευρώ. Ακολούθησε σωματική έρευνα στον 32χρονο με τον οποίο συζεί η 25χρονη αλλοδαπή. Πάνω του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα πλαστό χαρτονόμισμα των 50 ευρώ.

Το ζευγάρι οδηγήθηκε στην Ασφάλεια και εκεί παραδέχθηκε ότι διοχέτευε τις τελευταίες μέρες στην αγορά πλαστά χαρτονομίσματα. Οι δύο συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας.

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=24658&catid=6&la=1

Δεν υπάρχουν σχόλια: