Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Τετάρτη 21 Απριλίου 2010

Ματαιώσεις πτήσεων και σήμερα



Ακόμη 26 πτήσεις αναγκάζεται να ματαιώσει η Aegean καθώς παραμένουν τα προβλήματα εξαιτιας της ηφαιστειακής σκόνης. Δέκα πτήσεις προς Γερμανία ακυρώθηκαν στο "Μακεδονία". Συγκεκριμένα, ματαιώνονται όλες οι πτήσεις από Αθήνα και Θεσσαλονίκη για πέντε πόλεις της Γερμανίας, δηλαδή Φρανκφούρτη, Μόναχο, Ντίσελντορφ, Στουτγάρδη και Βερολίνο, καθώς επίσης και οι πτήσεις για Παρίσι και Λονδίνο.

Στο μεταξύ, η έκτακτη πτήση Λονδίνο-Αθήνα, της Aegean, που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί στις 23:00 τοπική ώρα, σήμερα, δεν θα γίνει τελικά, καθώς συνεχίζεται η απαγόρευση των πτήσεων. Αντίθετα, κανονικά εκτελούνται οι πτήσεις της Aegean προς Ιταλία (Ρώμη-Μιλάνο), προς Βιέννη και Βρυξέλλες.

Οι εγχώριες πτήσεις, πάντως, πραγματοποιούνται κανονικά πλέον, καθώς οι νότιοι άνεμοι κρατούν μακριά από τη χώρα μας το νέφος της ηφαιστειακής τέφρας. Ωστόσο η κατάσταση ενδεχομένως μεταβληθεί εφόσον επιβεβαιωθούν οι προβλέψεις για αλλαγή στη διεύθυνση των ανέμων και από νοτιάδες στραφούν σε βόρειους.

Δέκα πτήσεις προς τη Γερμανία έχουν ακυρωθεί μέχρι στιγμής, στο ημερήσιο πρόγραμμα πτητικής δραστηριότητας του αεροδρομίου «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ», εξαιτίας των προβλημάτων που εξακολουθούν να υπάρχουν στον ευρωπαϊκό εναέριο χώρο, από την ηφαιστειακή στάχτη της Ισλανδίας.

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=23185&catid=3

Δεν υπάρχουν σχόλια: