Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Πέμπτη 13 Μαΐου 2010

Δικαίωση!






Δύσκολος αλλά… προκλητικός ο δρόμος για «τ' αστέρια»!


Ο ΠΑΟΚ πανηγυρίζει την κατάληψη της 1ης θέσης των πλέι οφ και την εξασφάλιση του δεύτερου «εισιτηρίου» για το Champions League της επόμενης περιόδου, έπειτα από τη νίκη του 1-0 μέσα στο «Καραϊσκάκη» επί του Ολυμπιακού. Μετά από έξι χρόνια, ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα συμμετάσχει στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, με τον δρόμο του μέχρι… τ' αστέρια, όμως, να είναι πολύ δύσκολος, αλλά και γεμάτος προκλήσεις. Το www.sport-fm.gr σας παρουσιάζει τους πιθανούς αντιπάλους του ΠΑΟΚ!

Η ομάδα του Φερνάντο Σάντος θα κληθεί να περάσει δύο προκριματικούς γύρους για να φτάσει στους ομίλους του Champions League και το έργο της μόνο εύκολο δεν κρίνεται.

Οι Θεσσαλονικείς θα μάθουν τον πρώτο αντίπαλό τους στις 16 Ιουλίου.

Μία εκ των Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, Άγιαξ, Ντιναμό Κιέβου, Μπράγκα και Βασιλείας ή Σέλτικ θα είναι αντίπαλος του ΠΑΟΚ στον γ' προκριματικό γύρο και αν καταφέρει να προκριθεί θα μπει στην κληρωτίδα για τα πλέι οφ στις 6 Αυγούστου. Εκεί, το έργο του «Δικεφάλου του Βορρά» θα είναι ακόμα πιο δύσκολο, αφού οι πιθανοί αντίπαλοί του αναμένεται να είναι μία εκ των Σεβίλλης, Βέρντερ Βρέμης, Ζενίτ, Τότεναμ και Λιόν (αν έρθει τρίτη στη Γαλλία)!

Γ' προκριματικός γύρος μη πρωταθλητών

Κλήρωση: 16 Ιουλίου (Νιόν)
Αγώνες: 27-28/7 και 3-4/8

Ισχυροί

Ζενίτ
Άγιαξ
Ντιναμό Κιέβου
Μπράγκα
Βασιλεία ή Σέλτικ

Ανίσχυροι

Σέλτικ ή Γιουνγκ Μπόις
Τβέντε
ΠΑΟΚ
Μπούρσασπορ
Γάνδη

Σημείωση: Με μαύρα γράμματα είναι οι σίγουρες, στον γ' προκριματικό, ομάδες. Αν η Βασιλεία τερματίσει δεύτερη στην Ελβετία θα είναι στους ισχυρούς αυτού του προκριματικού και η Σέλτικ θα είναι στους ανίσχυρους. Αν πάρει το πρωτάθλημα, τότε η Σέλτικ θα ανέβει στους ισχυρούς και η Γιουνγκ Μπόις από την Ελβετία θα είναι στους ανίσχυρους

Πλέι οφ μη πρωταθλητών

Κλήρωση: 6 Αυγούστου (Νιόν)
Αγώνες: 17-18/8 και 24-25/8

Ισχυροί

Σεβίλλη
Βέρντερ Βρέμης
Ζενίτ*
Τότεναμ
Αγιαξ*

Ανίσχυροι

Σαμπντόρια
Λιλ
Ντιναμό Κιέβου*
Μπράγκα*
ΠΑΟΚ

Σημείωση: Με μαύρα γράμματα είναι οι ομάδες που θα είναι σίγουρα στα πλέι οφ. Ο ΠΑΟΚ και οι ομάδες με * θα πρέπει να προκριθούν από τον γ’ προκριματικό γύρο. Αν στη Γαλλία έρθει τρίτη η Λιόν θα είναι στους ισχυρούς και πιθανός αντίπαλος του ΠΑΟΚ, αντί του Άγιαξ.

Να σημειώσουμε επίσης ότι:

- Αν ο ΠΑΟΚ αποκλειστεί στον γ' προκριματικό γύρο του Champions League θα «υποβιβαστεί» στο Europa League και θα συμμετάσχει στον τελευταίο προκριματικό γύρο για πρόκριση στους ομίλους της δεύτερης τη τάξει διασυλλογικής ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

- Αν καταφέρει να προκριθεί από τον γ' προκριματικό γύρο, αλλά αποκλειστεί στα πλέι οφ, τότε προκρίνεται απευθείας στους ομίλους του Europa League.

Δεν υπάρχουν σχόλια: