Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Κυριακή 27 Ιουνίου 2010

Ο Ηρακλής και με τη... βούλα θα παίζει και του χρόνου στη Σούπερ Λίγκα
















Στη Θεσσαλονίκη πανηγυρίζουν, στο Ηράκλειο απειλούν θεούς και δαίμονες! Χθες το απόγευμα η ΕΠΟ ανακοίν ωσε επίσημα την απόφαση της δευτεροβάθμιας επιτροπής αδειοδότησης, ωστόσο από το μεσημέρι την είχαν μάθει όλοι, διά της... τεθλασμένης. Ο Ηρακλής κέρδισε την υπόθεση με 2-1 και πήρε την πολυπόθητη άδεια συμμετοχής για να αγωνιστεί στη Σούπερ Λίγκα.
ΠανηγυρισμοίΣτη Μίκρα τα χαμόγελα έδιναν κι έπαιρναν, μόλις έμαθαν «εξωδίκως» την απόφαση. Επίσημες τοποθετήσεις δεν υπήρξαν πριν από την ανακοίνωση της απόφασης, αν και μεταξύ τους οι παράγοντες του Ηρακλή έκαναν λόγο για «επικράτηση του δικαίου». Την ίδια ώρα, πάντως, ο κόσμος ξέσπασε σε πανηγυρισμούς, έπειτα από έναν δύσκολο μήνα, γεμάτο αγωνία, που πέρασε.
Στο Ηράκλειο, τα συναισθήματα ήταν εντελώς διαφορετικά, μόλις οι άνθρωποι του ΟΦΗ συνειδητοποίησαν ότι χάθηκε κάθε ελπίδα για την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία. Μόλις έμαθαν την απόφαση η πρώτη επίσημη αντίδραση από τους διοικούντες ήταν να προγραμματίσουν συνεδρίαση όπου θα καθόριζαν τις επόμενες κινήσεις τους.
Στην Κρήτη έκαναν λόγο για «πολιτική απόφαση» και πνέουν τα μένεα κατά της ΕΠΟ, την οποία κατηγορούν ότι καταστρατήγησε τους κανονισμούς. Μάλιστα, οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι ο ΟΦΗ θα προσφύγει στο CAS για να προσβάλει την απόφαση (όσοι έκαναν κάτι παρόμοιο στο παρελθόν, δεν κέρδισαν τίποτα), αλλά και στην ΟΥΕΦΑ, καταγγέλλοντας, όπως οι ίδιοι λένε, ότι δεν τηρήθηκαν οι διαδικασίες και πως ο Ηρακλής ήταν εκπρόθεσμος.
Στο πρόσφατο παρελθόν, μια ομάδα που προσέφυγε στην ΟΥΕΦΑ, καταγγέλλοντας απόφαση της ΕΠΟ, δικαιώθηκε. Ηταν ο Ατρόμητος, ο οποίος πριν από τέσσερα χρόνια κατήγγειλε στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία την ΕΠΟ, επειδή είχε εγκρίνει τον φάκελο του ΠΑΟΚ και δικαιώθηκε, καθώς η ΟΥΕΦΑ απέκλεισε τον ΠΑΟΚ από την Ευρώπη και δέχτηκε στη θέση του την ομάδα του Περιστερίου.

http://www.ethnos.gr/ethnosport/article.asp?catid=8767&subid=2&pubid=21036670

Δεν υπάρχουν σχόλια: